Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa 33

Co myślicie o oponach Dębica?

Polecane posty

Pewnie jest tu kilka osób, któym temat samochodziarski nie jest obcy. Chcę wymienić opony i są duże rozbieżności w cenach, Dębica jest tania, np Opona o. 165/65R14 - PASSIO2 - 79T DOT1509 POLAND - taka mi pasuje. Może jeździ ktoś na Dębicach?

Wszystkie tu takie wyśmienite właścicielki supersamochodów i "kierowczynie" a jak człowiek zapyta o coś konkretnego, to cisza.....

Gość facet co lubi ...
Ja samochodu nie mam być może znawczynie też go nie posiadają a jedynie są "wożone za miasto" polecam jednak forum motoryzacyjne np moto-świat czy auto moto.

Gość bez urazy ale wolałbym
jakies używane dobrej firmy niż z debicy

no własnie mam "używane dobrej firmy" i wygladają jak balony, wybulone pięknie, dlatego musze wymienić w środku sezonu, chociaz "rodzinny mechanik" zarzeka się, że są świetne i jeszcze na nich pojeżdżę, że hoho

Gość facet co lubi ...
Pamiętam reklamy "Janie Dębica" :) . A czy to dobra firma chyba lepsza niż chińskie opony.

Gość Elwiszyje
polecam opony DĘBICA , są dostosowane do polskich dziurawych dróg i są w miarę tanie jak na kieszeń polskiego kierowcy , oczywiście muszą spełniać wszelkie normy produkcji i technologiczne , nie słyszałem aby 'puchły' jak opony BARUM-y , spokojnie jeżdżę na oponach DĘBICA i polecam :) z tego co pamiętam oznaczenie 79T na oponach dotyczy mocy silnika auta oraz uzyskiwanych prędkości i należy tego oznaczenia bardzo przestrzegać