Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asellawa

B贸l przy oddawaniu moczu

Polecane posty

Go艣膰 asellawa

Przy oddawaniu moczu czuje ostry ,piek膮cy b贸l czy kt贸ra艣 z Was te偶 tak mia艂a?, nigdy wcze艣niej nie mia艂am takich dolegliwo艣ci

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 furaginum
do lrkarza po furaginum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapalenie p臋cherza
w aptece bez recepty UROSAN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrbb
prawdopodobnie to zapalenie pecherza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szokolade
masz przeziebiony pecherz-ja sie od kilku dni lecze,biore furagin i mi pomaga.Na poczatku to tak mnie bolalo przy sikaniu ze sie darlam w nieboglosy :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sozinha
Nie tak dawno bo jakies 2 tygodnie temu tez przez to przechodzilam:(to bylo nie dozniesienia,czeste wizyty w toalecie(moglam nawet sikac co 15min)tylko po to by oddac pare kropel,na dodatek w takim b贸lu i pieczeniu,a feeee:)Mialam zapalenie pecherza(sama sobie to zdjagnozowalam:P)bo do lekarza nie poszlam. Wyleczylam sie sama,oto jak; -picie duzej ilosci plynow,herbatek z sokiem:)(plyny pomoga wyplukac z organizmu bakterie) -nalezy okryc sie w pasie(nerki,cala miednice)cieplym kocem,nosic wysokie majty i w ogole trzymac w tych okolicach cieplo -cieple gorace kapiele tez pomagaja -do tego warto skoczyc do apteki po leki.Ten caly furagin jest na recepte,watpie ze Ci wydaja go w aptece bez,ale mozesz probowac:)Jak nie to jest cala gama ziolowych suplementow na p臋cherz:)Tez to Ci pomoze:) Powodzenia,艂acze sie z Tob膮 w b贸lu bo wiem co to jest:.,jaj膰:(

Udost臋pnij ten post

To prawda Furagin jest najlepszy przy takich problemach z p臋cherzem. Borykam si臋 z tym 艂adne pare lat, poza tym by艂 taki czas kiedy to przesta艂 mi on pomaga膰 wtedy pomaga艂 mi urosept. Pewnie dlatego, 偶e oraganizm mi si臋 przyzwyczai艂 do Furaginy.

Udost臋pnij ten post

Na pocz膮tek chcia艂am si臋 serdecznie przywita膰 (jestem tu nowa). Chcia艂am napisa膰 o moim jak si臋 okazuje nietypowym problemie. Doskwiera mi b贸l przy sikaniu - brak krwiomoczu, jedynie piek膮cy, piekielny b贸l...By艂am u ginekologa, ten powiedzia艂, 偶e wszystko jest w porz膮dku - nie ma 偶adnej infekcji czy innej choroby. Oddaj臋 mocz w normalnych dawkach (nie jak przy zapaleniu p臋cherza). Zastanawia艂am si臋 czy s膮 mo偶e naturalne metody walki z czym艣 takim? Tak zwane babcinne metody? B贸l nasila si臋 po jedzeniu... Nie mam te偶 zdiagnozowanych uczule艅... Nie wiem co robi膰. To zdecydowanie obni偶a m贸j poziom 偶ycia.. Pomocy! Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konieczne jest badanie moczu ogolne i posiew... dopiero na tej podstawie lekarz okre艣li co to jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak lekarz da od razu antybiotyk i problem bedzie mia艂 z g艂owy. To najczestsze poczynania lekarzy. Ja wybra艂am profilaktyke i mi sie udalo. Teraz nie mam problemu z nawracajacymi infekcjami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dok艂anie co polecasz bo ja jestem tego samego zdanie i juz nalyka艂am sie tych antybiotyk贸w wystarczaj膮co i teraz chce inaczej, bardziej naturalnie. Wiem, 偶e 偶urawina pomaga przy infekcjach uk艂adu moczowego, ale chcialabym calosciowo zadzialac, wiec na pewno potrzebne sa jakies dodatkowo skladniki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyta Kurowska
Witajcie, mam problem, przy oddawaniu moczu odczuwam b贸l, czy to zaka偶enie dolnych dr贸g moczowych? czy urofuraginum mi pomo偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lunap28
Powinien pom贸c, mi pomaga w takich sytuacjach, jak nie pomo偶e to id藕 lepiej do lekarza bo to mo偶e by膰 co艣 powa偶nego. Zobacz najpierw czy urofuraginum Ci pomo偶e, to dobry lek, mo偶esz bra膰 bez recepty.

Udost臋pnij ten post