Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felerna niedziela

Okradziono mnie na placu zabaw

Polecane posty

Gość Felerna niedziela

Szlag moze trafic w takiej sytuacji. Poszlam z dzieckiem na plac zabaw, pilnowalam malej na zjezdzalni i hustawce, a wozek z torebkastal kilka metrow obok. Plac jest ogrodzony, furtka byla zamknieta, na placu tylko ja z dzieckiem. Nie wiem jakim cudem ktos ukradl moja torbe z pieniedzmi,kluczami, telefonem i dokumentami- koszmar jakis. Nawet nie otwierajac furtki, czyli musial przeskoczyc przez ogrodzenie. Jacy ludzie za okrutni. Na policji dowiedzialam sie ze okazji czyni zlodzieja...

Gość ja nigdy nie zostawiam torebki
w wózku bo skoro chodze za dzieckiem po placu zabaw to nie obserwuję co chwila wózka i tego kto wchodzi na teren zabaw. Nawet w samochodzie nie trzymam torebki na fotelu bo już nie raz widziałam jak na swiatłach podbiegali gnoje, tłuki szybę i tyle po torebce :O niestety takie chore czasy mamy :O

Gość Felerna niedziela
Tez nigdy nie zostawiam tak torebki, zwlaszcza jak na placu jest duzo dzieci i doroslych. Dzis moja czujnosc uspil fakt, ze plac byl pusty a furtka zamknieta. No i mam nauczke...

Gość 33 t.c. ...
Współczuję. Zablokuj karty w banku, zmień klucze do domu i weź jakiś protokół z Policji w spr. kradzieży dokumentów, w razie gdyby ktoś chciał się pod Ciebie podszyć biorąc kredyt na dowód np.

Gość Felerna niedziela
Wlasnie zablokowalam karty, telefon, a jutro zalatwiam z dowodem i prawem jazdy. Podejrzewam lebka ok 10- letniego, ktory juz w czasie spaceru dziwnie nam towarzyszyl. Ale szukaj teraz wiatru w polu. Mam nadzieje, ze moze jeszcze podrzuci dokumenty i klucze, bo na tym najbardziej mi zalezy. Reszte niech bierze, za 100zl i telefon nie bede rwala wlosow. Ehh..

wiesz co, może to głupio zabrzmi ale przejdz się w okolice tego terenu zabaw i zobacz może gdzieś te dokumenty leżą... jest szansa, ze może w taki sposób je odzyskasz bo byc może gównarzowi zależało tylko na kasie. Kiedyś mojej ciotce ukradli torbę to znalazła ją przypadkiem w pobliskim lasku- w torbie było wszysko oprócz portfela

Gość Ferelna niedziela
Bylam dzis wieczorem, przejrzalam okolice placu zabaw i okoliczne kosze na smieci, niestety:( Jak jutro zglosze kradziez dowodu, to nawet gdy się odnajdzie, będę musiala wyrobić nowy. A nie mogę czekać i liczyć na to, ze się odnajdzie.

Jasne, nie masz na co czekac... tym bardziej, ze zginęlo Ci wszystko a połączenie kluczy z dokumentami jest najgorszym co może byc...pal licho kasę... Kuźwa, normalnie nogi z dupy powinno się takim ludziom wyrywac albo ucinac łapy :O

moja mame okradli w centrum zdrowia dziecka w Wawie :O moja bratanica urodzila sie w 24 tyg ciazy, cudem uratowana na zmiane przy niej byli moj brat, jego zona i ,moja mama torebka lezala na krzesle, przy otwartych drzwiach mama trzymala Mala na rekach (mala podlaczona do respiratora) zauwazyla gnojka jak bral jej torebke, i jak uciekal ale nie mogla sie ruszyc bo przeciez trzymala wnuczke wiec stala jak sparalizowana i nic nie mogla zrobic koles uciekl szybko torbe znalezli przy bramie wjazdowej do centrum zdrowia dziecka pusta :O

Gość nuśka 1234
współczuję Ci :/