Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quleczkaaa

Kiedy zanikaja intymne bariery?

Polecane posty

Gość quleczkaaa

Jak myslicie dziewczyny kiedy zanikaja bariery w zwiazku? Kiedy sikanie przy sobie, robienie kupy i innych intynych spraw staje sie normalnoscia? Jestem z chlpakiem 9 miesiecy, sikanie przy sobei to normalka, zmienianie tamponow tez, ostatnio z zapedu pierwszy raz weszlam mu do toalety jak siedzial na kibelku i ... tak jakby to bylo zupelnie normalne. Kiedy u Was dziewczyny zaniknely te bariery, bo podejrzewam ze w kazdym zwiazku jest inaczej.

Gość nie bądź obleśna
jak można sikać przy swoim facecie i zmieniać tampony? ja byłam z facetem 8 lat i nigdy by mi to do głowy nie przyszło. nawet nie puściliśmy przy sobie bąka...a ty pytasz o takie rzeczy? ja sobie tego nie wyobrażam by srać przy facecie. jesteś obleśna i zadajesz obleśne pytania.

Gość tere-fere
o jezu... to jakiś żart??? mój najdłuższy zwiżaek trwał 7 lat. NIGDY sie przy sobie nie załatwialismy, o tamponach nie wspominając. ręce mi opadły

Gość zmieniac tampony
przy kims to jest oblesne i obrzydlwie pewnie chce mu sie zwracac jak patrzy gdy to robisz:O

Gość ehhhhhhhhh/
byl juz taki temat...niedawno. szukaj tam odpowiedzi. Ludzi roznie pisali... niektorych to nie krepuje inni sa uparci i nigdy nie robia takich rzeczy. Jedna rada- Badz naturalna:)

Gość nie bądź obleśna
byłam ostatnio z facetem pół roku i nawet nie pomyslałam, że mógłby patrzeć jak się przebieram a co dopiero miałabym przy nim zmieniać tampony. przyznaję się, że robiłam siusiu w parku ale nie przy nim. kiedyś się nawet kochaliśmy w parku :p

Gość gfhgmjn
siku moze i tak, w wyjatkowych sytuacjach ale sranie i zmiana tamponow- nidgy

Gość tiruriru111
osiem lat nie puścić bąka??? chyba bym sie nabawiła kłopotów żołądkowo - jelitowych :) podziwiam za wytrzymałość

Gość werusienka
up