Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berenka

Zapraszam do oceny moich projektów SUKIENKI TUNIKI

Polecane posty

Witam :) zapraszam do oceniania moich krawieckich wyczynów ;) http://www.allegro.pl/item703906391_suknia_turkus_stal_czern_r_s_m_od_projektantki.html głównie mnie interesuje Wasz pogląd na zestawienie kolorów (ewentualnie inne propozycje), jak i fasonów z góry dziękuję http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2255572 i oczywiście zapraszam również do zakupu :)

Gość alla alla
ta z "wbudowanym" pomarańczowo - brązowym krawatem ciekawie wygląda ;) turkusowa taaka znośna :) ale brawo za inwencję i zdolności

Gość kulenamole
ta sukienka niebieska jest ładna ale osobiście mi nie gra zestawienie koronki i pasków satynowych, ale to moje zdanie ten szlaczek przez dół sukienki jest dziwny

Gość alla alla
rzeczywiście te schodki dziwne ;)

te schodki to akurat wyszly przypadkowo :) raz na moment szyje cos, co z deka odbiega od normy, czasem to dzielo przypadku - dzieki za odzew o tak poznej porze :)

AA! i jeszcze proszę o ocenę stosowności cen (adekwatności do towaru), bo zazwyczaj mam spory problem z jej ustalaniem dzieki z gory :)

berenka czy ta sukienka/tunika z krawatem o której ktos tu wcześniej pisał jest na sprzedaż? na foto w drugim rzedzie 3... :D

Gość kasia kr
Powiem tak - skonczylam szkole dziezowa, sama troch szyłam i fajnie, ze masz swoje propozycje na projekty, bo to jest sztuka, ale wykonanie tych ubran jest dla mnie nie do przyjecia, to samo material, a zwlaszca dodatki. Nie chce Cie jednak dolowac w zadnym wypadku. Przyjmij to jako konstruktwna krytykę :) Napewno duzo pracy Cie kosztowalo poczawszy od projektu po wykonanie i jeszcze pokazanie tutaj. Pozdrawiam.

Gość kulenamole
kasia kr -- popieram plusem jest to że próbuje

- niemka : niestety juz sprzedana :( ale pod koniec miesiąca bede wystawiac cos z krawatami, jezeli Cie to interesuje, chyba,ze chodzi Ci bardziej o zestawienie kolorystyczne,niz sam krawat? - kasia kr : dzieki za wypowiedz - na pewno nie sa to rzeczy szyte standardowo, ale dlaczego od razu nie do przyjecia :( , chodzi Ci o sam fakt kroju? bo co do materialow,to czesto robie mixy :)

w ogole mi się spodobała ta sukienka, nie tylko krawat choć przyznam uwielbiam je, do tego sprawdzają się do mojej pracy :D szkoda że już poszła ;/ ;)

Gość kasia kr
Tak sie wyrazilam nie do przyjecia, chodzilo mi dokladnie o to, ze sa niestarannie poszyte np. takie marszczenia, w jednych miejscac sa bardziej zmarszczone w innych mniej, szwy w niektórycch miejscach ciągną i nie są równe, zwłaszcza przy łączeniach. Ale jak pisze, uznaj to za krytyke, albo zboczenie zawodowe ;)

Gość kulenamole
wydaje mi się że zbyt wysokie ceny dajesz... nie wiem jak to liczysz, ale sądząc po materiałach, najwięcej kosztuje robocizna i fakt że szyjesz sama i sama projektujesz

Gość kasia kr
tak chyba ogladalam wszystko, ale nie zdazylam tej tuniki z krawatem zobaczyc, a szkoda, bo widze, ze sie podobala najbardziej.

marszczenia sa wynikiem przyszycia gumki (na jednostajnym naciagnieciu,ze sie tak wyraze :D , chociaz w sumie zalezy o ktorym ciuchu mowimy) a szwy sa rowne (mam w oczach centymetr :) ), ale manekin juz nie :) ale w sumie spoko, juz myslalam,ze cos gorszego napiszesz :)

Gość kasia kr
Zwracam honor nie dojechalam do konca, niektore sukienki wygladaja naprawde oryginalnie, osobiscie podobaja mi sie 3.

Gość kasia kr
w przedostatnim rzędzie: zielona, bialo=niebieska, zielona.

kulenamole - zbyt wysoko na sukienki? wlasciwie wczesniej wrzucalam od 39 albo 59, ale ostatnio dalam wyzsze po rozeznaniu konkurencji a kiedys to wrzucalam wsio jak leci od 1zl, (i chyba takie aukcje najbardziej ciesza, bo potencjalny klient sam ustala cene od poczatku i widzisz na ile Cie cenia), ale niestety teraz to juz nie jest oplacalne zbytnio,ze tak to ujme..

no , kaska - juz sie obawialam,ze rzeczywiscie wsio 4 U jest "be" cieszę sie,ze Ci sie podobaja :)

Gość kasia kr
Robienie marszczenia, przy jednoczesnym naciaganiu gumki, to nielada wyczyn :) Ja robie inaczej. doszywam tunelik i w to wciagam gumkę.

Gość kasia kr
Nie nie nastawaialam sie na krytyke, naprawde mnie temat zainteresowal, z wiadomych przyczyn zreszta :p

berenka - ale taką jak ta w drugim rzędzie 3 z lewej musisz uszyć jeszcze raz :D przyjrzałam się dokładniej i o ile w sukience obok jest swego rodzaju kołnierzyk to uważam że w połaczenie z dołem z sukienki z pomarańczowo - brązowym krawatem bardzo by mnie uszczęśliwiło :D

niemka - a tak z ciekawosci (poza konkursem) : chodzisz w krawatach męskich czy szukasz specjalnie damskich ? (bo ja to kiedys tacie podbieralam, teraz sama mu daje,ale nadal stosuje meskie,bo sa po prostu ciekawsze)

Gość kasia kr
Ja juz znikam z topiku, wszyskiego dobrego dla Autorki i wszystkim kolorowych senkow.

mam w swojej szafie pare damskich, ale w jednym na siłę dwóch kolorach dlatego zdarza mi się podbierać je mojemu facetowi - choć nie jest z tego faktu zadowolony ;) co do damskich to rzeczywiście są nudne jeżeli chodzi o kolor i znaleźć niekiedy też sztuka...

niemka - najpierw musze sprawdzic czy mam tego typu krawat do pociecia ;) nie wiem czy w pasy,ale na pewno pomaranczowy jakis by sie znalazl (i to nie bylejaki,bo chyba Westbury :D ) chyba,ze wolisz pasy ;) ten material wierzchni (dolu) chyba jeszcze mam ,ale niezbyt duzo ale jakas brazowa satyne chyba tez mam - nawet nie wiem :) w sumie moglabym cos wyczarowac,ale to dopiero pod koniec miesiaca jakby co - dam znac na forum :)

kasia - dzieki raz jeszcze za udzielenie sie :) niemka - zebysmy sie dobrze zrozumialy - podoba Ci sie gora 4, a dol 3 ? czy jak? :D

(wręcz) zaintrygowała mnie ta sukienka i im dłużej się jej przyglądam tym bardziej mi się podoba ;) krawat w pasy jest ok :) berenka będę obserwowała twoje aukcje i forum :D