Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berenka

Zapraszam do oceny moich projektów SUKIENKI TUNIKI

Polecane posty

to git :) bo dlugo nie mialam veny na wykorzystanie krawatow, a mam ich z setke - centralnie :) dzieki Tobie nowa wena mi sie wlaczyla - thx :)

setke? wow ja chyba nie dojdę do takiej liczby, chociaż może? :D jak się wspólnie kombinuje to zawsze coś ciekawego wychodzi, np. z krawatami ;P :D

a! a rozmiar ,to w ktora strone? bo zazwyczaj szyje tak,aby bylo na XS , S , M , ale ostatnio bardziej sie przymierzam do lekkich standardow pt XS/S albo S/M

czasem podobal mi sie po prostu material,jak juz dorwalam krawat :) a nawet nie chodze czesto w nich - no i lubie ten krawatowy jedwab :)

dobra - uszyje kilka z krawatami , wrzuce na neta i dam tu znac :) bedziesz miala solidniejsze podstawy do wyboru :) a! o cenach mi nic nie pisalas! :)

Gość mnie sie podobaja
od gory : 4 2 rząd : 2 3 rząd : 3 4 rząd : 1

Gość mnie sie podobaja
no jak szyje i to lubi, to kiedy ma spać ??? :P

Gość nieeeeniieee
Przykro mi to stwierdzac ale to jest naprawde straszne :(. Szczerze mowiac nawet za doplata bym tego nie chciala :(. Wykonanie , materiały, kolory ,projekty,ogolnie wszytsko - TRAGEDIA . Jesli lubisz szyc to oczywiscie rob to dalej, ale te ceny ..... to gruuuuuuba przesada :/. Wyrazialam tylko swoja opinie wiec prosze sie nie obazac :) Pozdrawiam

Gość Grzeczna123
Podziwiam autorkę - ładne, kobiece sukienki i wg mnie dobrze uszyte (chociaż jestem laikiem pod tym względem). Mnie najbardziej podeszły długa w kwiaty, czerwona (śliczna) i ostatnia zielona z szerokim pasem. Ceny myślę że są ok, nawet wydaje mi się że tanio sobie liczysz - moja koleżanka też projektuje i wiem że bierze drożej - tylko że Ona szyje już pod wybraną osobę , więc jednocześnie uwzględnia Jej gust, figurę i oczywiście są przymiarki.

Wczoraj internet odmówił posłuszeństwa więc odp dopiero teraz. ;) Co do cen uważam że są przystępne. :)

mi się nie podobają. każdy projektant ma prawo do własnego stylu i wizji jednak prosiłaś o ocenę więc mam nadzieje że tak to potraktujesz. 1.mam zastrzeżenie do materiałów przy najmniej ze zdjęć wyglądają na kiepskie(może to wina zdjęć) 2. nie podoba mi się szycie. nie wiem może to specjalnie i tak miało być (np. turkusowa marszczenia na przeszyciach i koronce bardzo mi się nie podobają i nie wyglądają na celowy zabieg ale na nie dopracowanie) niezbyt ładnie wyglądają na manekinach 3. kroje prócz tych z krawatem nie widzę nic odkrywczego proste standardowe fasony 4. trochę zalatuje mi tandeta ok d&g jest wielokrotnie kiczowaty ale mimo wszystko ma to coś co sprawia że jego ubrania są charakterystyczne i mają jakiś styl w twoich tego nie widzę poza tym gratuluje odwagi i życzę powodzenia dalej mam nadzieje że moja krytyka nie zostanie potraktowana jako najazd to tylko opinia.

Gość leeeeeeenka
Witaj Chetnie bym kupila sukienke taka przed kolano ale nie za krotka,identyczna jak ta zielona w 3 rzedzie kolo czerwonej.Jest piekna nic bym nie zmieniala tylko dlugosc bo to chyba tunika i wykonczenie na dole cos a la bombka.Moglabys ja uszyc?

hej leeeeenka mysle ,ze tak - musialabym sprawdzic czy mam jeszcze dostateczna ilosc tego materialu,ale zdaje sie,ze tak :) tylko,jak juz wspominalam - kolejne aukcje tego typu bylyby pod koniec sierpnia i teraz tak - rozumiem,ze nie chcesz,aby to byla bombka? i kwestia druga: ta sukienka byla szyta z wiazaniem gorsetowym na plecach, wolisz takie czy raczej gumeczki? i kwestia no 3: rozmiar? to wsio :) pzdr

Gość sfaf
...no to oceniam. O ile od pzreciętności na rynku jakoś to dla mnie nie odbiega, ani niczego wyjątkowego i zachęcającego sobą nie prezentuje cenowo, tak wykonanie.. Może się mylę,a le np ta turkusowa ze schodkami- no niby jak ma ona wyglądać, zaprasowuje się to czy nie? bo nie wyobrażam sobie tych schodów zaprasować, tak się nadciągają nierówno. Ani nie wygląda to celowo, ani na dopracowane- po prostu jakby się nie udało i nie wiem, jak miałoby się dobrze ułożyć. Podobnie ta stalowo-kobaltowa, materiał wymaga żeby go prasować... No ale albo tego nie zrobiłaś do zdjęcia, albo niebieskie wstawki sa tak wszyte, że się nie układają, w części leżą gładko, kawałek dalej przymarszczone... No jak dla mnie szyte ba byle było. A tuniki- jakby z resztek materiałów niekoniecznie praktycznych czy estetycznych. No ale taka już teraz moda...

Gość cennarada
Skup się na takich projektach jak ta oczojebno zielona sukienka bombka bo najlepiej Ci wychodzą. W sumie to jedyna rzecz która mi się podoba spośrod Twoich projektów - rzekłabym, że jest świetna. Pozdrawiam!

Gość leeeeeeeeenka
Ok,moze byc koniec sierpnia,mam wesele we wrzesniu.Rozmiar tak S/M,moze byc gorsetowe,może być bombka ale taka troszeczke tylko na dole,zlapany material pod spod, w pasie w miare dopasowana.Jest naprawde zaje.... powinnas uszyc pare sukienek w takich zywych kolorach,moze nie w fiolecie bo juz moda wychodzi ale jakis mocny róż,fuksja,fluorescyjny zielony,żołty,takie by Ci poszly szybko.Kroje proste,klasyczne albo totalnie odjechane.Nie celuj pośrodku bo to bez sensu.

Gość MODELKA
Hej berenka :) Wydaje mi sie ze twoje sukienki sa jeszcze troszke niedopracowane jezeli chodzi o ich wystawianie na allegro i sprzedawanie ;p Przepraszam ze sie pytam ale ile masz lat? Co roku odbywa sie miedzynarodowy pokaz mody projektantow "sami dla siebie" do tej pory odbywalo sie to w Sieradzu(woj.lodzkie) a teraz podobno ma byc w Lodzi. Naprawde mozna wygrac cenne nagrody :) (pobyt,zakwaterowanie projektantow,jedzenie ,dojadz sponsoruje MDK w Sieradzu ) Wydaje mi sie ze z twoimi zdolnosciami moglabys sprobowac.Nic nie tracisz a mozesz duzo zyskac :) rowniez jakies dyplomy ,pieniadze ipody itd. Moge sie podpytac co i jak jezeli chcesz :P(jestem ich modelka dlatego wiem ) PZDR

hej - akurat sprzedaje juz dlugo,a te aukcje wystawialam na szybko i krotko,stad moze to wrazenie lat mam 27,a wiek ma znaczenie? :P w sumie interesujaca perspektywa - odezwe sie po urlopie, na ktory wybieram sie jutro :)

Gość koronki i paski sa
nie z tej samej bajki.