Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris650

pytanie małe

Polecane posty

Gość kris650

Witam.Mam takie pytanie.Jak to oceniacie.Poznałerm pewną dziewczynę w internecie mieszka Ona jakies 50km odemnie,Widziała moje zdjecie,chyba jej sie spodobałem,Ona mi sie tez podoba,od 4dni codzienie gadamy ze sobą na rozne tematy(wrecz roznorakie)jak koncze siedziec na gg to mi sie pyta kiedy będe znowu na gg,Zaproponowałem Jej że przyjadę do niej.Jak myślicie,to że tak piszemy to oznacza ze mam u Niej jakieś szanse?Ona niema chłopaka.pozdr

Gość kris650
tzn jak uzywany grunt??Gadamy z sobą otwarcie na kazdy temat,

na rozne tematy(wrecz roznorakie)" a czy aby przypadkiem to nie to samo ? :P czy masz szansę u niej ? myslę ze tak ... randki na necie , wirtualne przytulanki i buziaki .... a pozniej cyber sex .... to cos wspaniałego :D zazdroszczę ci już tego związku :P

Pewnie, że tak, ale myslę, że realnie ocenisz tę znajomość dopiero, gdy się spotkacie. Powodzenia :)

Gość kris650
w kazdy ten dzien to gadamy po2,3h na gg,na tematy z kazdej dziedziny.Wydaje mi sie że jakbym jej sie niepodobal wogule to by zemną tyle nierozmawiała

Wydaje mi sie że jakbym jej sie niepodobal wogule to by zemną tyle nierozmawiała" kris650 widzisz .... jak ładnie sam sobie odpowiedziałes na zadane przez siebie pytanie ...:D