Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla deszczu...

Niski wzrost /

Polecane posty

Gość no faktycznie kurdupel z Ciebi
:O

ja mam 153 cm:) a mam 21 i jakos mi to nie przeszkadza, czasem słyszę kurdupelek , smerfetka, mala czarna , jesli nie ejstes przy kości to jest dobrze:D bo male i grube to juz tragedia;p

Gość nie gniewajcie sie
ale z Was niezłe kurdupelki!!!

To chyba jedynie pozostaje mi sie z tym pogodzic !!! Tylko w przyszlosci jak bede miec meza to pewnie tez nie za wysokiego i moje dzieci tez takie niskie beda ... Zeby tylko nie mialy do mnie pretensje tak jak ja mam do swojej mamy

kropla- le Ty masz 17 lat i byc mozę jeszcze troszkę urośniesz, a u mnie nie ma juz szans na jakikolwiek dodatkowy centymetr ;) A dzieci często dziedziczą wzrost po np. dziadkach :) Ja jedyna w rodzinie ejstem niska, moje rodzeństwo ( nawt młodsza o ponad 8 lat siostra ( niepełnoletnia jeszcze) jest wyzsza ode mnie :)

Gość eeee no nie......
nieprzesadaj a mam 158 cm, a moj mąż 188cm a jakie dzieci to sie okaze pozdrawiam;)

Ale ja siebie nie wyobrazam z jakims wielkoludem :/ Bo jak to bedzie wygladac ... a ja na obcach nie lubie chodzic ... Ale chyba bede musiala sie nuczyc w nich chodzic

jak sie zakochasz, to nie zwórcisz nawet uwagi na jego wzrost. Mi sie przystrafiali wysocy faceci, aż w końcu mój maz jest nie zawysoki ( jak an faceta) :) Z kolei ja uwielbiam chodzić na obcasach. I uważam, że wzrostowo fajnie sie dobraliśmy, choc kompletnie nie zwracałam an to uwagi :)

Gość ajaaaajaaaaajaaa
ja mam 164cm i uważam się za kurdupla... chciałabym mieć chociaż 170cm...