Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butYouLeftMeInTheRain

ja jestem nienormalna czy on przesadził?

Polecane posty

"nie wiem o co po prostu był mega foch z mojej strony i juz, pewnie dlatego ze wiedziałam co sie kroi , dzwoni zeby mi powiedziec dobranoc i sobie imprezowac, w tle muzyczka itp itd a ja sama w domu.Nie wiem po prostu sie wkurzyłam i juz.Nie zmienia to jednak faktu ze mnie olał i ma w dupie to co sobie mysle , nawet na drugi dzien zbytnio sie mna nie zainteresował" dziecko drogie, powinnas sie cieszyć, że po takiej akcji w ogole sie odezwał o tej 20... tak na marginesie to jesteś wyjątkowo bezkrytczną w stosunku do siebie egoistką, bo inny człowiek po takiej jeździe pomyślałby "o kurcze, ale sie wygłupiłem, miałem pretencje o nic" a Ty - zero refleksji...

Gość hehe a ja zapytam cie autorko
A co tu jest wyjasniac? On sie nie zmieni bo przeciez nie da ci sie zamknąc w klatce a wyskoczyc sam gdzies musi. O twoje fochy ciagle martwic sie przeciez nie bedzie. Czekałas na telefon... a powiedz mi czy ty bys zmeczona po imprezie a moze i padnieta w trakcie i zataszczona do domu właczyła sobie budzik zeby sie popołudniu zbudzic i zadzwonic do faceta?

wazniejsze jest dla niego to zeby sie wyspac a ja głupia przeciez poczekam .O to mi chodzi!" nie wyspany facet = nie do pogadania facet :D

łooo kurwa :O sproboj rozmawiać z kims jak jestes na kacu :O zalewasz go niczym ocena :O na moje oko rzuci cie szybciej niz wypowiesz allleluja :D

" uwazam ze wyjasniac wszelkie nieporozumienia nalezy" jakie nieporozumienia? Twoje hormonalne humorki? jakby faceci musieli wyjasniać takie rzeczy z kobietami, to chyba zostałbym gejem

Wg mnie,to nie o to przepraszanie tak naprawdę chodzi,tylko o lekceważenie. Facet jest niepoważny, numer z pewnością jeszcze nie raz powtórzy,ja bym sobie kimś takim dupy nie zawracała.

Gość hehe a ja zapytam cie autorko
szpilka-przesadzasz. Facet jest calkowicie normalny. Ale ta popieprzona kobieca solidarnosc...

"Wg mnie,to nie o to przepraszanie tak naprawdę chodzi,tylko o lekceważenie. Facet jest niepoważny" buahahahaha facet jest niepoważny, bo olał laske, która robi mu awanture o nic :D to ja też jestem niepoważny :D bo ja bym w ogole nie zadzwonił

Gość Przerobione
Wiesz bardzo mi to przypomnina sytucaje z moim poprzednim chlopakiem. On mi caly czas tak robil, wychodzil gdzies upijal sie i nie odywal przez dzien lub dwa i zawsze potrfil tak obrucic kota ogonem, ze to na koncu ja za nim biegalam i przepraszalam ze sie klocilismy...Niestety moja droga pozniej bedzie tylko gorzej :( Tylko nie daj sie omotac i brac winy za klotnie na siebie. Moim zdaniem zaslozyl sobie - jak mowi ze zadzonie w poludnie to powinien dzownic!!!

" Ale ta popieprzona kobieca solidarnosc... " na szczescie tylko w necie :D w realu by autorce oczy wydrapała, gdyby miała jej czego zazdrościć :D

Facet jest niepoważny, numer z pewnością jeszcze nie raz powtórzy" w końcu to kuzynka , więc jest wielkie prawdopodobieństwo że jeszcze nie raz pochleje tam :D mam nadzieje ze drugi raz takiego błedu nie zrobi ... i telefon zostawi w domu :D

"Tylko nie daj sie omotac i brac winy za klotnie na siebie" następna :D:D:D autorka z rozbrajającą szczerością przyznaje sie, że była zła o to, że on sie bawi a ona nie i o to zrobiła zadyme... a te idiotki dorabiają do tego ideaologie doszukujac sie analogii ze swoich nieudanych związków :D

do zawsze szczery Ale ze mną już jeden jest naprawdę szczęśliwy:-) :-) Ja nie mogęęę,ale mnie rozbawiliście,a tak się nudziłam przed chwilą!

a te idiotki dorabiają do tego ideaologie doszukujac sie analogii ze swoich nieudanych związków nie idiotki tylko zwyczajnie - kobiety ;-)

"Lepiej weżcie się do roboty,opoje jedne,zamiast w pracy na babskim forum siedzieć" w pracy chodzi o to, zeby pieniądze zarabiać a nie pracować...

Gość kalinka majak
tak to już jest jak laska nie ma własnego zycia tylko czeka na telefon od swojego faceta i gdy ten prześpi godzine o której miał zadzwonic jest z tego straaaaszna awantura... żal

facet zadzwonił poinformować co robi i w ogóle grzecznie zdac sprawę co się dzieje. pokłócili się, w zasadzie o nic i bez powodu. Zauważmy ze autorka napisała że "oczywiscie się pokłócili", więc można wywnioskowac że zdarza się to dosć często, bo gdyby nie to nie bylaby to tak oczywista sprawa. dalej sama przynaje że strzeliła focha własciwie o nic - miała pretensje o to że ona siedzi w domu a on sobie wyszedł, co stoi w jawnej sprzecznosci z wypowiedzią "o to ze mnie nie zabrał to akurat nie mam pretensji bo mieszakmy od siebie pare km i wiem ze jest strasznie spłukany a poza tym nie jestesmy jeszcze na tym etapie zebym juz poznawała jego całą rodzinke na to przyjdzie jeszcze czas." nastepnie ma pretencje o to że po awanturze z dupy wziętej jej facet nie dzwoni w te pędy zeby ją przepraszac i "wyjasniac sprawy". i am pretensje ze on woli sie wyspac niz denerwowac i usprawiedliwiac za - nie wiadomo co w zasadzie. autorko, jako kobieta powiem Ci - ciesz się że w ogole do Ciebie zadzwonił. ja bym nie zadzwoniła, dopóki Ty byś pierwsza nie wyskoczyła z przeprosinami.

Gość uwaga..
fru fru to nie sluchaj czasem to mam nawet wrazenie ze to facet pisze nie kobieta gdzie jakas kobieta nie skarzy sie na faceta ona zawsze ich broni i wysmiewa :O

Gość a ja ci powiem tak
nie pytaj ludzi czy mialas racje czy nie, jesli uwazasz ze dobrze zrobilas, postapilas zgodnie ze swoimi przekonaniami i uczuciami to ok, trwaj przy tym, ale jak uwazasz ze przesadzilas to musisz z nim pogadac, ja np nie odpuscilabym, poniewaz mam takie poglady a nie inne i nie obchodzi mnie zdanie ludzi, ktorzy pewnie powiedzieliby ze w wiekszosci przypadkow kloce sie o glupote itd

ja jestem baba. chociaz jak czasem poczytam co inne baby wypisują to mam ochotę zacząć się podpisywac męskim nickiem.