Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misaczka21

depilujecie ręce??? ja sie bje zacząć

Polecane posty

Gość misaczka21

jestem brunetką i mam bardzo grube i długie włosy boje sie zaczac depilowoc bo potem sobie z nimi nie poradze :(

Gość zalezy czym je bedziesz
depilować, jak po prostu golić, to na pewno będize gozrej, jak usuwać woskiem, albo depilatorem, to nie. Ja mam bardzo delikatne wprawdzie włosy na rękach, ale od czasu do czasu, jak się rozpędzę, to usuwam je depilotorem elektrycznym własnie i nie mam żadnych problemów

Gość ja też mam włosy straszne
ale nie depiluję, moja koleżanka i goliła i depilowała, a skórę miała później strasznie szorstką i zostawały jej takie kropki. Na dodatek wszyscy sie z niej śmiali :o

powiem wam ze mam tendencje do krost i czeerownych plam po depilacji mam to na nogach :( o rece sie boje dlatego narazie nie zacyznam...

Na nogach też mam problem z podrażnieniami :o A na rękach nic zupełnie :o No do kilku godizn po depilacji mam krostki. Może dlatego, że nogi przedtem kilka lat goliłam, a ręce depilowałam "dziewicze" ? ;)

hmmm u mnie w robocie wszyskie depiluja rece... ale ja sie boje ze potem tego nie opanuje niech mi jesczze krosty wyleza jak na nogach (zapalenie mieszków) to sie powiesza :( na ngach mam teraz straszne blizny... wogole mi sie moje ciało nie podoba :(

jestem calal włosiona :( dlaczego mam taka szpetna urode.. niektorzy wogole nie maja wloskow na ciele a ja jak małpka :(

Misiaczka, nie rozpaczaj ;) Wiele kobiet ma problem z owłosieniem, nie jesteś z tym sama. Ja może nie mam na rękach, ale za to rośnie mi trochę w róznych innych miejscach, np. na brzuchu, kolo pępka.

a ja mam na brzuchu koło pepka od karku mi leci na plecy pasek na palcach u nog musza depilowac:( na udach, łydkach rekach, przedramieniu itp :(

Na duzych palcach u stóp też mam :o Byłaś u lekarza? Bo może masz zaburzenia hormonalne?