Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kissy

wasze przygody ero..

Polecane posty

Gość kissy

jakie mieliście, gdzie, z kim, pikantne szczegóły:)

Gość kissy
na całego..

Gość COTOBEDZIE
przed chwila wszedlem do szefowejdo gabinetu, wyszla cos zjesc, jest bardzo zajebista laska jak poczulem jej zapach w pokoju od razu mi stanal, strzepałem sie musiałem i spuscielem sie jej do nesesera , ciekawe co bedzie jak wroci, ja myslicie bedzie dym???

Gość ellolo
myślę,że już jesteś po akcji. Pewnie jak wróciła to zauważyła niespodziankę:) w twoim przypadku musiał odbyc się ostry seks na biurku.

Gość fhg
pewnego pięknego dnia jechałam z moim facetem autkiem. Nagle kazałam mu się natychmiast zatrzymac(akurat był lasek). Wyskoczyliśmy z auta, wbiegliśmy do lasu. Szybciutko się rozebrałam, mój facet włożył mi tak głeboko, że wyłam z rozkoszy. Po wszystkim leżeliśmy na trawie, on ssał moje sutki. Następnie klękłam wzięłam jego klejnocika i tak ssałam ssałam aż on złapał mnie za głowę. Wróciliśmy bardzo odprężeni.

Gość hoooot
uwielbiam gdy biorę prysznic i wchodzi mój kochany. Wtedy udaję niedostępną, przekomarzam się z nim a potem pozwalam mu na wszystko,na maxa opieram się o kabinę, najpierw mnie pieści robię się wilgotna. on całuje mnie po szyi, schodzi na dół i zajmuje się moimi piersiami,masuje je długo potem intensywnie ssie,schodzi jeszcze niżej i wtedy ja nie wytrzymuję-łapię jego penisa wkładam jak najszybciej i kołyszę swoim ciałem,kołyszę coraz mocniej a potem chwytam się jego mocno i mam zajebisty orgazm. Potrafię tak wiele razy...

Gość pss
Było to 2 miesiące temu. Mój facet miał urodziny-w prezencie kupiłam mu kamasutrę. Przeglądaliśmy razem tą książkę i nagle.. rozebrałam się i zaczęłam pięścic swoje piersi,wtedy on wziął żel do masażu i miałam odlot. Wypróbowaliśmy wszystkie pozycje.Uwielbiam gdy moje kochanie podnosi mnie wkłada swojego klejnocika a ja nadaję rytm.

Gość ijgf
mam codziennie:)

Gość jaka mała
od tyłu.mój facet wtedy wpycha GO raz mocno a raz słabiej i robi mi palcówkę

Gość kissy
no no no u niektórych to było naprawdę ostro