Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

romantyczna kolacja i dobry seks

Polecane posty

Gość Dziubka000000

moj chlopak wraca w piatek wiec do tego czasu chce przygotowac romantyczna kolacje przy swiecach i winie bezalkoholowym gdyz jestem z nim w ciazy :) tylko sie zastanawiam co zrobic by ten wieczor byl wyjatkowy mam pare pomyslow np; swiece, obiadek zarzyczony to na co bedzie mial ochote , sexi stroj, wlosy pokrecone w takich mnie uwielbia , hmmm tylko doradzcie mi co moge jeszcze zrobic ??

Gość Dziubka000000
tego to nie jestem pewna czy tak bedzie ale zrobie wszystko by dobrze ten wieczor byl zapamietany;)

Gość jestem w 39 tc
Ladaco - ty sie lepiej sam soba zajmij z polykiem. I daj znac jak ci sie uda. do autorki - Truskawki i bita smietana na deser...:) p.s. Kurcze, zazdroszcze...ja juz nie pamietam jak to jest taki romantyczny wieczor z prawdziwego zdarzenia ;)

Gość Dziubka000000
ale przeciez mozna taki wieczor zawsze zrobic tylko wystarcza chceci co prawda to jest nasza pierwsza taka kolacja i mam nadzieje ze na jedenj sie nie skonczy

Gość Dziubka000000
ale wlasnie on wraca o 23 w nocy wiec neiweim czy mu sie bedzie chcialo co kolwiek jesc no zadzwonie to zapytam bym nie robila nie potrzebnie w lozku mam plan wypróbowania wszystkich dostepnych przezyc erotycznych :)

pomysł fajny kolacja miły wieczór świece i koniecznie nie zapomnij a ddobrej muzyce w tle :D napewno bedzie udany wieczór :)

Gość jestem w 39 tc
Dziubka000000 - a w ktorym tygodniu jestes? :)

Gość Dziubka000000
wychodzi na t o ze w 34

Gość apapapapapapapa a
a co z połykiem jest nie tak? ja połykam i jakoś żyję, a męża to kręci ;)

Gość jestem w 39 tc
Dziubka000000 - wychodzi na to, czy jestes pewna? :) No, a co do romantycznych kolacji z prawdziwego zdarzenia i ciekawego seksu to pogadamy jak do porodu zostanie ci niecale poltora tygodnia ;) Bo to na tym etapie wcale nie takie proste :) (tzn. kolacja tak, ale cala ta romantyczna oprawa to juz niestety nie na teraz :) )

Gość jestem w 39 tc
apapapapapapapa a - a dlaczego ma byc cos nie tak? :) Kazdy/a robi jak chce :)

Gość Dziubka000000
no tak to 34 tydzien no wlasnie wszyscy robia i tak po swojemu ja wiem ze taki weiczor bedzie sie powtzarzal a co jeszcze jest mi potrzebne do takiego wieczorku??

Gość zwazywszy ze u mnie takie
kolacje to normalka, moj pewnie by nie zapamietal :) a z takich banalnych rzeczy to moze jakos odmienic pokoj do kolacji by go nie poznal, ja kupilam kiedys wielka role papieru i zrobilam sztuczne sciany oraz dziwne dekoracje do tego przycmione swiatlo

Gość gjyt7i6
w lozku mam plan wypróbowania wszystkich dostepnych przezyc erotycznych aha, czyli bedzie polyk, sikanie, sranie etc... jak wszystko to wszystko

Gość Dziubka000000
u nas beda swiece i wino ale teraz jakie wino preferujecie jakies moze bezalkoholowe bo nie chce by dziecku sie cos moglo stac

Gość jestem w 39 tc
zwazywszy ze u mnie takie "kolacje to normalka, moj pewnie by nie zapamietal a z takich banalnych rzeczy to moze jakos odmienic pokoj do kolacji by go nie poznal, ja kupilam kiedys wielka role papieru i zrobilam sztuczne sciany oraz dziwne dekoracje do tego przycmione swiatlo" No wlasnie u nas tez, a szczegolnie teraz jak siedze w domu od prawie 3 tygodni. O tym zazdroszczeniu to chodzilo mi bardziej o dzieki i dobry seks, a nie o sama kolacje i jedzenie :D A pomysl dekoracji fajny i bardzo oryginalny :)

Gość jestem w 39 tc
Co do winka to ci niestety nic nie poradze. Moj maz czesto pije piwko lub czerwone winko do kolacji, a ja sok pomaramczowy, bo wspamaga on wchlanianie zelaza, a ja mam w ciazy troche za niski poziom. Wiec moze inne dziewczyny cos ci poradza.

Gość Dziubka000000
jeszcze chce wziasc obrus czerwony polozyc na stol ale ciezko bedzie z tym kolorem ;(