Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

larysa82

z niemowlakiem nad morze?

Polecane posty

dziewczyny,pytam te w szczególności doświadczone w temacie warto jechać z 4 miesięcznym niemowlakiem nad morze? czy można taki wypad przeżyć jakoś i jak?

Gość dziecko to kula u nogi
ale będziesz miała wakacje z takim małym dzieckiem :O:O:O

Gość sercccceee
byłam z 4-miesięcznym.Przeżyłam,miałam się swietnie,dziecko też.Odpoczęłam.

Jechać koniecznie!!! My już niedługo wyjeżdżamy z synkiem, który będzie miał wtedy skończone 5 m-cy. Odpoczniecie na pewno, a przedewszystkim zmienicie otoczenie, a to już dużo! Dla dziecka też same korzyści. Moim zdaniem lepiej jechać z kilkumiesięcznym dzieckiem niż z rocznym i starszym, bo takiego smyka to trzeba dopiero mieć na oku, zaczynają chodzić itp., a taki maluch w wózku, nosidełku. Nie czaj się tylko jedź!

Gość CLIPPER 2009
JEDZ MOJA KOLEŻANKA BYŁA TERAZ Z 2 MIESIĘCZNYM DZIECKIEM. TYLKO DOBRZE SIE ZABEZPIECZCIE PRZED SŁOŃCEM.

dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sumie 5 lat temu byłam z pierwszym synkiem,ktory miał wtedy pół roczku pogode mieliśmy raczej deszczową więc o plaży raczej nie było mowy a czy z takiemu niemowlaczkowi leżenie na plaży pod parasolem oczywiście nie zaszkodzi? w sumie to raczej nastawiam się na zmiane otoczenia,na spacerki itp nie na smażenie się w słońcu na piachu

teoretycznie to jesli sa upały niepowinno sie wychodzić (głównie dzieci i strasi) na dwór od godz 10 do 16 w praktyce sama bedziesz wiedziałą kiedy maluszek ma dosc. musisz go czesto poic żeby sie nie odwodnił no i wiadomo kremy z filtrem i cień.

dlatego jak pojadę nad morze to nie w upał:) wolę pospacerować,pozwiedzać okolice,powdychać jodu niż męczyć dziecko w upale czekam na koniec sierpnia albo nawet wrzesień

Witam od kilku lat prowadzimy małe gospodarstwo agroturystyczne nad morzem. Jeśli szukacie niskich cen, spokoju oraz dużych pokoi z łazienkami; zapraszamy do nas. Wczasy u nas są idealne dla rodzin z dziećmi oraz dla osób w średnim wieku. Oferujemy również ekologiczne produkty, wiejskie jaja i świeży miód. Bezpłatny parking. Ponadto duży ogród, miejsc na grilla i ognisko, trampolina, huśtawki i piaskownica dla dzieci itp. 30 zł / doba. Dzieci do lat 6 zniżka. Akceptujemy zwierzęta( oplata za pupila) i wystawiamy rachunki VAT. Zapraszamy ! tel.094 314 2607. http://www.pawluczenko-kopnica.superturystyka.pl/