Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnaDziewczyna

Moje życie

Polecane posty

Gość DziwnaDziewczyna

Ostatnio stwierdziłam, że ze mną jest coś NAPRAWDĘ nie w porządku. Szczególnie jeśli chodzi o sprawy sercowe. Związuję się z chłopakiem na dłuższy czas i mimo że mi na nim zależy- nie potrafię być mu wierna. Nie miałam jeszcze chłopaka, którego bym z kimś nie zdradziła. Chodziłam nawet z dwoma naraz. Nie potrafię być wierna, nie daję sobie z tym rady, dlatego tez staram się nie mieć chłopaka, bo jedyne co robię, to ich ranię. Wczoraj rozstałam się z jednym, bo już nie wytrzymałam. Zdradziłam go z trzema chlopakami, mimo że byłam z nim nie cały miesiąc. Najpierw na wyjeździe, w Hiszpanii, z pewnym niemcem, potem z moim kolegą, który od zawsze czekał na zbliżenia ze mną, a następnie z moim byłym, z którym byłam wcześniej ponad rok. Wszystko to działo się pod wpływem alkoholu, ale nie muszę być nietrzeźwa, żeby tak się działo. Mojego byłego chłopaka, który jest mi bardzo bliski także zrywałam i on o tym wiedział. Jest wspaniały, ale nie mogę z nim być, bo zależy mi na nim, ale w innym sensie. A on wciąż mnie szczerze kocha, jestem tego pewna. Okey, teraz wyszłam na kompletną wariatkę i zdaję sobie sprawę, że wielu z was za taką właśnie będzie mnie uważało. Musiałam się po prostu wyżalić...

Gość baron de drift
może po prostu jesteś poligamiczna ja lubię takie kobiety jak ty ;)

Dziecko :) :) :) Już niedługo koniec wakacji, wrócisz do szkoły i skończą się twoje kłopoty z nadmiarem czasu.

Gość mikrooo55
koniec wakacji rzeczywiście powinien naprawić problem. ;)

Gość DziwnaDziewczyna
szczerze przyznam, że nie bardzo. ;P