Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjasnieot

myslalam ze mu palne

Polecane posty

Gość czyjasnieot

zachwycal sie kiedys wasz facet przy was inna kobieta ,moj nigdy nie mial zwyczaju ,az tu nagle lecimy samlotem na wycieczke i mloda hostessa( nie byla jakas wybitnie ladna ,mogla sie podoba) zamyka dzwi od samolotu a moj okurde ale pani silna o boze taka drobna kobietka ...jaaaaaa az dech mu w piersiach zaparlo a ja mu na to -"skonczyles juz orgazm"? tak sie glupio poczulam ,nigdy nie mial natury babierza nie patrzal sie na inne ,n ie zachwycal ale wtedy mnie tak wkurwil ze odechcialo mi sie juz wszystkiego ,tlumaczenie ze on byl w szoku ze ona ma tyle sile i wogole nie pomogly debil -przykro mi bylo

Gość AAAAAAAAAAAAAAABBBBBBCCCCDDD
BRAK CI DOBREGO WYCHOWANIA JESTES TANIA DZIWWA!!!! NAWET W SAMOLOCIE N IE UMIESZ SIE ZACHOWAC; CO ZA PROSTACZKE MA TWOJ CHLOPAK; jeszcze z tobom chodzi????? CIEKAWE JAK DLUGO???? TANIA BLADZZZ Z CIEBIE

faktycznie to straszne... jak on mogl sie tak zachowac.. a to cham hahahah :P:P nie przesadzasz aby? kolejnym razem pzed jakimkolwiek wspolnym waszym wyjscim zaloz mu na oczy klapki... podobne jak zaklada się koniom... efekt murowany....:P bedzie patrzyl tylko przed siebie ....

Gość czyjasnieot
jestem znim 4 lata i to ja rzadze w naszym zwiazku nie pozwole sobie na ponizanie

a to poniżanie było? Przecież on nic nie zrobił!! To Ty się ośmieszyłaś, pewnie wszyscy siedzący blisko do dziś opowiadają sobie to jako anegdotę!

czyjasnieot" widocznie naród sie zbuntował i ma dośc rzadów dyktatorskich :D umarł król , niech żyje król

a gdzie to ponizanie? ze sie zdziwił strasznie ze mała stewardessa jest silniejsza niz sie wydaje?? ja rozumiem zeby sie zachwycał że ona ma piękny biist, nogi jak gwiazda filmowa i podkreslał przy tym ze Ty to takich nei masz. ale stwierdzenie ze babka jest silna jest dla ciebie nie ten-teges?... przeciez to nawet przy największych chęciach za podryw uznac nie mozna... :O