Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah_te_Kobiety

pytanie do mężatek...

Polecane posty

Gość bumerang.....
szczery tak naprawdę to zdrady nigdy bym nie wybaczyła. Przeczytaj mój pierwszy post....."Jak siebie znam, szybko by odczuł smak zdrady". Godzić się na coś dla dzieci, a wybaczać to ogromna różnica. Uważam, że dla dzieci nie tylko warto próbować, ale jest się do tego zobowiązanym. Wkurzają mnie zarzuty, że to niby dla niego, pod osłonką dzieci. Nie chcę się wyrażać w sposób nieprzyzwoity ale to goowno prawda!!!

Gość fajna żonka
Twoja była to dziwka i dobrze,że jej się pozbyłeś a ten mężulek też skurwiel nie dość,że wiedział o waszym związku to jeszcze własną żonę i matkę swoich dzieci zdradza. Niestety w kręgu moich znajomych też jest dużo takich mężów,młodych,ustawionych z dwójką dzieci ale żadnej nie przepuszczą nawet ja propozycje już miałam od nich a przecież mój mąż to ich dobry kolega. Gardzę takimi prostakami.

Gość fajna żonka
Ileż można dla dzieci i ze względu na nie... :( Mam koleżankę- wyszła za mąż za faceta z kasą, który pomaga ojcu firmę prowadzić .. piękny domek, piękne samochody,dzieci drogie ubranka i zabawki,drogie wczasy.... itd Mają dwójkę dzieci a on?? Zdradza ją na prawo i lewo :( w życiu nie widziałam,żeby mąż w obecności swojej żony tak reagował na inne kobiety... jakby żony obok nie było. Dla mnie było to tak żenujące doświadczenie,że nie wiedziałam jak mam się zachowywać. Przykro :(

Gość bumerang.....
szczery ...życie jest pełne sprzeczności. Od teorii do zycia jest daleka droga.....czasem nie do przebycia.

Gość Kieliszek czerwonego wina
Ah te kobiety-i jaką decyzję podjąłeś? Co zrobisz?

Gość -090-09
uup

Gość Zawsze szczodra
I jak tam "Ah te kobiety" jaka decyzja dasz facetowi co ci narzeczoną bzykał w mordę?

Gość do kobiety z klasą by chciały
I to jest jedna z NAJLEPSZYCH odpowiedzi tutaj,pozdrawiam

Gość brawo ..
zawsze szczery i predatorka

Gość fajna żonka jesteś
naprawdę fajna,żal mi idiotek które dają przyzwolenie na zdradę

Gość facio_1
Szczerość to podstawa udanego związku.Innej opcji nie ma.

Gość Krzysiek co lubi brunetki
Ani chwili bym się nie zastanowił,tylko gościowi mordę obił. "Narzeczoną" też huja wartą miałeś stary

Gość mańka_krytyki_się_nie_boi
Ach te kobiety -> ciekawy masz dylemat, musisz być wartościowym człowiekiem. Ja powiem tak: gdyby mój mąż miał w przeszłości jakiś "nie znaczący" romansik na boku to chyba... chciałabym nie wiedzieć. Trudno powiedzieć. Wydaje mi się że nie odbudowałabym swojego zaufania do niego i rozleciało by się wcześniej czy pozniej. Niechby zatrzymał to dla siebie i starał się naprawiać sam to co zepsuł, w sobie odnawiać swiętości które naruszył, nei chciałabyum wiedzieć bo wiem że to by był początek konca. Ale tak jak ktoś wyzej napisał - poki nie znajdziesz sie w takiej sytuacji to nie wiesz jak sie zachowasz. Identyfikujesz sie z jego żoną ? Oboje was zdradzono. Chcesz mu dać w ryj - spróbuj znaleźć taki moment kiedy będzie bez żony może ? Ale jeśli on tak się panicznie Ciebie boi jak jest przy żonie, to musi być już troche satysfakcjonujące chyba.. w sumie to on cały czas nie wie co zrobisz i boi się że go wydasz.. pewnie mierzy Cię własną miarką. Trzymaj klasę, pozdrawiam serdecznie

Gość na słówko tylko
Mańka- jakie zaufanie do gościa, który Cię zdradza??? Czy można tu pisać o zaufaniu? Najgorsze jest to,że po tej narzeczonej nową kochanicę sobie znajdzie najprawdopodobniej (o ile z tą narzeczoną już skończyli w ogóle). Żona powinna wiedzieć! Ma do tego prawo, ktoś jej przed ołtarzem przysięgał wierność prawda ???

Gość mańka_krytyki_sie_nie_boi
na słówko -> Nie, no wiesz.. ja tak dywaguję tylko. Nie byłam w takiej sytuacji. Kocham go, on kocha mnie, jest nam dobrze razem, razem budujemy nasze życie, sprawdziliśmy się już w tylu sytuacjach.. Męża swojego szanuję, za wiele rzeczy i między innymi za jego poglądy na temat związku - jest idealistą. Ale,... tak ostatnio wyhaczyłam to kafe i poczytałam pare tematów, faceci żonaci piszą o fascynacjach innymi kobietami itp. I tak sie zaczelam zastanawiac, co bedzie u nas za 10 lat, jak sobie z rutyną poradzimy? Czy bedą pokusy, jak On sobie z tym poradzi? Na dzien dzisiejszy wydaje mi się - ze nie chciałabym wiedziec o takiej zdradzie, nie pozbierałabym sie. Ludzie są czasem słabi i popełniają błedy przeciez, nie ma herosów.

Gość chałabym wiedziec
nwet po czasie cz mnie zdradził zostawila bym go bez wachania juz teraz mam go dosyc

Gość ja bym dała mu w pysk

Gość Kluuuuuska
:-) Ah te kobiety odezwij się :-) Co nowego w sprawie???

Gość ue5tdh
NIE!!!!

Gość fajna żonka
Ah te kobiety- gdzie się podziewasz ?? :-) daj znać co u Ciebie.. :-) zrobiłeś coś w swojej sprawie? Co u narzeczonej?

Gość gdzie autor

Gość chodzi o szacunek
I ja jestem :-)

Gość chodzi o szacunek
Fajny wiek :-) jak na mężczyznę przystało ;-)

nie zrobiłem nic, doszedłem do wniosku że i tak niczego to nie zmieni a takim incydentem zniszczę kobiecie życie (mowa o żonie cymbała, który zbałamucił moją narzeczoną). Ona ma 40 lat, podejrzewam że honor by jej nie pozwolił na bycie z nim, tylko pytanie co było by dalej z nią .

Gość chodzi o szacunek
Napisałeś,że dowiedziałeś się o wszystkim rok temu.. Ten temat założyłeś niedawno, czyli jeszcze tym wszystkim żyjesz?

a jak się dowiedziałem, jej najlepsza koleżanka(przyjaciółka) miała dosyć trzymania tego w tajemnicy przede mną, przyszła i powiedziała mi na czym stoję.