Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość setkig

jak mozna komus tak poprostu powiedziec ze jest brzydki

Polecane posty

Gość setkig

kobiecie ktora sie nie narzuca, kolezance z klasy, obcej w busie mialam taka sytuacje pocholere to aha 2 razy uslyszalam ze jestem ladna od obcych ale po jakiego mowic obcej osobie ze jest brzydka

ludzie w ten sposób pozbywają się własnych kompleksów

Gość nie raz nie dwa nie trzy
słyszałam to już tyle razy, od zupełnie obcych ludzi, ze nie dość ze uwiarzyłam w to, to moje poczucie własnej wartości jest minimalne, co ja pisze, zadne; uwazam ze jestem nic nie warta skoro ludzie patrza na mnie poprzez pryzmat mojego wygladu nie dostrzegają moich zalet, marze by umrzec i zejsc wam wszystkim z oczu

Jeśli się ktoś pyta na forum zakładając setny wątek pt.,, ładna jestem'' a dziewczyna straszy to czemu bym miała jej nie napisać tego co sądzę skoro pyta. Po za tym uważam,że to czy ktoś jest ładny czy nie to indywidualna sprawa każdego. Dla niektórych ekstra laska może okazac się zwykłą,przeciętną dziewczyną z dużymi uszami:D No ale zeby podejść do kogoś na ulicy i mu powiedziec ,,hej wiesz co ty to jestes paskudny'' to trzeba miec nie zły tupet;]

przestan, w ogole co ty piszesz,trafiasz na jakis debili i sie nimi przejmujesz,kobieto,mysle,ze tu chodzi o to,by poczuc sie lepszym od kogos,sama zobacz jak ludzie sie zachowuja w grupie,chca byc dostrzezeni itp,watpie by 1 osoba patrzac sie na ciebie,powiedziala ci wprost ze jestes brzydka,ludziom sie nudzi,inni to debile,ktorzy z racji tego,ze sami czuja sie nieakceptowani podporzadkowuja sie wiekszosci

Gość jak facet musze powiedziec
ze nam czesto tak sie zdarza mowic to normalne

przestan, w ogole co ty piszesz,trafiasz na jakis debili i sie nimi przejmujesz,kobieto,mysle,ze tu chodzi o to,by poczuc sie lepszym od kogos,sama zobacz jak ludzie sie zachowuja w grupie,chca byc dostrzezeni itp,watpie by 1 osoba patrzac sie na ciebie,powiedziala ci wprost ze jestes brzydka,ludziom sie nudzi,inni to debile,ktorzy z racji tego,ze sami czuja sie nieakceptowani podporzadkowuja sie wiekszosci

Do faceta ile masz lat 16-18?? skoro lubisz krzyczeć za kobietami jakie to są brzydkie? Żenujące;] myslisz,że wtedy jestś ,,fajny'' po koledzy się pośmieja;]

Do faceta ile masz lat 16-18?? skoro lubisz krzyczeć za kobietami jakie to są brzydkie? Żenujące;] myslisz,że wtedy jesteś ,,fajny'' bo koledzy się pośmieja;] >

Gość JESTEŚCIE BRZYDCY
🖐️

Gość ak facet musze powiedziec
mam 26 lat i gdy to robie czuje satysfakcje ze ktos pozniej ma depreche jak kolezanka ehehe :)

Gość nie raz nie dwa nie trzy
wiec powiedz mi facecie, co w tym normalnego ze niszczycie mi zycie nie podobam sie wam, ok, nigdy nikomu sie nie narzucałam, nie próbowałam sie zakochac, bo wiem ze i tak jestem na straconej pozycji ale zawsze, zawsze jakis sukinsyn sie znajdzie co mi dowali, jakbym to ja była wszystkiemu winna nienawidze ludzi, życze wszystkim facetom zeby wyzdychali, zeby ich dzieci kiedys przezywały to samo co ja niemal kazdego dnia szkoda ze umrzec tak trudno, bo wiecie co ja kocham zycie, ale zyc normalnie nie moge przez takich skurvysynów

facet żałosny jesteś mieć 26 lat i być takim p o j e b a n y m;] nie raz nie dwa itd. pewnie nie jest tak źle tylko wyolbrzymiasz:)

Gość też masz problem
nie raz nie dwa nie trzy , ale dlaczego jak spotkasz takiego debila to sobie nie myslisz, że ten biedak ma problem z głową i psychiką skoro w taki prymitywny sposób się zabawia? mnie tacy debile wcale nie ruszają, przecież to przyszli lub obecni pacjenci psychiatrów

Nigdy nie rozumiałam po co faceci tak robią? Niektóre kobiety zresztą też. Dla mnie to jest nie normalne. Jeśli ktoś tak to robi to niech mi wyjaśni po co? A ten facet co ma 26 lat jest jakiś nie normalny i zdecydowanie nie dojrzały. Współczuje ci chłopie choć ty pewnie uważasz sie za zajebistego kolesia! Czasem słowo może wyrządzić więcej krzywdy niż czyn...

Gość Olga123243434323
Mnie nikt nie powiedzial wprost ,że jestem brzydka od czasu kiedy zaczęłam o siebie dbać. Od tego czasu bardzo dużo razy od obcych osób słyszłam ,że jestem ładna. Więc czasem wystarczy o siebie zadać

Gość Olga123243434323
a nawet jeśli wam to mówili to nie przejmujcie się tym tak bardzo bo lidzie często nie zastanawiają się nad tym co mówią. Chcą komuś dowalić bo mają zły dzien, chcą się na kims wyżyć, popisać się w towarzystwie, nawet jeśli ich zdaniem jesteście brzydcy to jeśli nie chcieliby wam dowalić i przez to poczuć sie lepiej to by wam tego nie mówili. Więc sami widzicie jaki jest główny cel

Bo żyjemy w zacofanym kraju gdzie jeden drugiego chce zgnoić. W Niemczech, w Anglii np chodzą rózni ludzie po ulicach często bardzo brzydcy i otyli i nikt im złego słowa nie powie. Niepelnosprawni się nie krepują pokazać tam na ulicy bo wiedzą ,że nic ich złego nie spotka i, a w Polce nie ma sie co dziwić ,ze wiele z nich nie wychodzi z domu

Gość wiecie co........
mi też kiedyś mowili ,że jestem brzydka, bo taka byłam w dzieciństwie, miałam pryszcze ,tłuste włosy itd. Jak skończyłam jakieś 16 lat wyleczylam pryszcze , zaczęłam dbać o siebie. Nagle zaczęłam mieć duże powodzenie na imprezach itd, często slyszałam komplementy i tak jest do dzisiaj. Ale te słowa sprzed lat dalej zostaly mi w głowie. Do tego stopnia, ,że np jak jestem w sklepie i nie wiem co ktoś dokładnie powiedział to wmawiam sobie ,że powiedział coś niekorzystnego właśnie do mnie. Wszytsko co uslyszę na ulicy w sklepie , w autobusie , biorę do siebie mimo ,że tak naprawdę nie wiem co ktoś mowil i czy to było do mnie. Już mam jakąś obsesję chyba. Ostatnio weszłam do sklepu i tam jakaś grubka chłopaków mowiła ,, jaka wiosna , jaka śliczna" tak sobie żartowali bo ubrałam sie w taką wiosenną bluzke , rozpuściłam włosy. Ja oczywiście pomyślałam ,że się nabijają ,a jednen z nich podszedł i powiedział,że naprawdę sliczna tylko dlaczego taka niepewna siebie? Wyszłam na idiotkę:/ uważajcie na to co mowicie bo słowa mogą naprawd,e skrzywic psychikę

e tam. tez juz nieraz slyszalam od jakis typkow a la Waldus ze swiata wedlug Kiepskich albo co gorsza smierdzacych potem spaslakow, ze niby jestem brzydka. Co prawda nie jestem olsniewajaco piekna bo nie mam takich klasycznych rysow ale mam lustro oraz zdjecia i wiem ze potworem na pewno nie jestem. Duzo ludzi, nie tylko znajomych uwaza mnie nawet za ladna :-) Wyleczylam sie od przejmowania sie takimi tekstami, kiedy szlam z kolezanka, ktora moze tez modelka nie jest ale ma ladna buzka i takie pospolite rysy twarzy, czyli objektywnie patrzac na pewno jest przynajmniej "normalna" i z zadnej strony nie jest brzydka. Szlysmy wiec sobie tak (w Niemczech! nie zgadzam sie z pogladem, ze tylko w Polsce tak jest) a tu taki Typ co wygladal jak totalna pierdola a przystojniak z niego naprawde zaden mowi do kolegi, ze jestesmy mu "troche za brzydkie" przyjzalam sie kumpeli i i normalnie myslalam, ze posikam sie ze smiechu! Zawsze jest tak, ze takie rzeczy mowia typy, ktorych i tak bym nawet koncem kija nie tknela wiec co mnie obchodzi czy takiemu sie podobam? Za to spotykalam sie juz z wieloma fajnymi przystojniaczkami i zaden z tego pokroju nigdy czegos takiego mi nie powiedzial, wrecz przeciwnie. Wiec nie ma sie czym przejmowac dziewczyny ;-) Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze nigdy nie pojme jak mozna do normalnej, zadbanej dziewczyny powiedziec, ze jest brzydka itp? Nie musi sie podobac, wiadomo ile ludzi tyle gustow ale przeciesz wystarczy sie po prostu nie patrzec i juz.

Gość faceci też bywają
zakompleksieni i musza komuś przysrać żeby sobie nastrój poprawić. a da się skrytykować każdego. Nawet o miss świata niektórzy piszą ,że jest brzydka

Gość oł je avee
ja uslyszalam chyba 2 razy od kogos ze jestem brzydka. jedna z tych osob byl chlopak, ktory mial taki ohydny ryj ze sie w ogole nie przejelam :D druga osoba, to dziewczyna, która jest gruba i brzydka, wiec za bardzo mnie to nie zabolalo ;) osoby ktore mowia innym wprost - jestes brzydka - po prostu chca cie dobic, a na pewno - dowartosciowac sie ;] nikt dojrzaly i madry ci czegos takiego nie powie, dlatego lepiej sie nie przejmowac opinia jakiegos 'mena' ktory mysli ze jest fajny, a naprawde jest kurwa zalosny. autorko, nie przejmuj sie tym... jak ktos ci powie "jestes brzydka" to skup sie na jego oblesnej mordzie i ci przejdzie :D

Gość faceci też bywają
jak ktoś wam powie ,że jestescie brzydcy to powiedzcie mu : ,, popatrz lepiej na swój ryj bo chyba sie w lusterku nie widziałeś" , albo,, no tak nie wszyscy sa tacy piekni jak ty" i udawajcie ,że was to nie ruszyło. Od razu mu mina zrzednie ;)

Gość też uslyszalam to z 5 razy w m
ale to glownie jak bylam nastolatka, naprawde takie slowa i dokuczanie potrafia zryć nieźle psychikę, jak wyżej wspomiala koleżanka, ja też mam czasem takie wrażenie, że ktoś szepcze na mój temat o czywi ście negatywne słowa

Gość faceci też bywają
ja wiele razy słyszalam ,że jestem ładna. Ale byłam raz na imprezie na ktorej było kilka osób. Pewien chłopak nie dokuczał mi dopuki nie dowiedzial się ,że studiuje prawo ( i to chyba go zabolalo). Od tego czasu zaczął mi dosrywać ,że napewno po tych studiach mi sie nie uda itd i ,, żebym się lepiej nie rozbierała bo się porzyga i schowała te nogi". Akurat jestem szczupła i zgrabna nie gruba w żadnym wypadku , budowę mam drobną ,zero cellulitu itd. Więc nie mial powodu tak mówić. Ale widzicie jak ktoś chce byc wredny to potrafi. Po tej imprezie bardzo sie przejęłam , płakalam cały następny dzien.. ale przeszło mi w końcu ;)

Gość też uslyszalam to z 5 razy w m
eh bo to zwykla zazdrosc ludzi, jak masz lepszy zawod, powodzi ci sie to oczywiscie trzeba zgnoic, polska polityka

Gość gość
Dała mnie jest chore pisanie komuś kto jest paskudny włącznie z dziećmi. " Ale ładnie wyglądasz jakie śliczne dzieci" po co to jak cała reszta tylko sie śmieje z tego posu bo ty lub dziecko wyglada pAskudnie. Tak przykre to ale jak na niektóre dziecko sie patrzy to aż żal czytać kłamliwych komentarzy. Te głupie matki powinny sie postarać o ładniejsze zdjęcie a nie dawanie pierwszego lepszego paskudnego i czekanie na kłamliwe komentarze. Nieraz sama mam ochotę napisać koleżance nie widzisz jakie paskudne zdjęcie dziecka dajesz straszne to jest

Gość gośćAdwokat
nie kazdy umie estetyke odczep sie od ludzi co nie umiom co