Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sid

SEKS

Polecane posty

Gość Sid

pisze,. poniewaz mam a znaczy sie mamy taki problem, poniewaz jestem z chłopakiem ponad rok. 3 miesiace temu zaczelismy sie kochac., wczesniej raz "współżylam" ale to bylo takie wspolzucie nie współzycie! ale w kazdym razie, na poczatku mnie strasznie bolalo., potem po kilku stosuknach bylo juz ok:) tylko martwi mnie to ze ja poprostu nie mam nic z seksu... seks mnie wogule nie podnieca!!! nic! czasem mnie boli., i dlatego krzycze ale to wcale nie jest przyjemne.... dlaczego tak jest?? kocham mojego chlopaka:D On mnie jeszcze bardziej:) ale z tym mamy wlasnie problem! dodam ze czasem jak sie piescimy to jest fajnie ale dochodzi do stosunku i czar pryska! czemu tak jest?? pomocy...

moze jestes za malo nakrecona, podniecona - sprobujcie dluzszych piszczot przed a z tego, co piszesz to dopiero zaczyasz - na poczatku moze tak byc, ze brak jest przyjemnosci ale pozniej sie to zmieni

Gość moni2222
Sid___ ile masz lat ?

Gość gohafiona

Gość Sid
prawie 19 nie 24;/

Gość moni2222
Ja tez nie zawsze odczuwam przyjemnosc z seksu...:(

Gość moni2222
hmm to ile wkoncu ?:)

Gość Sid
bo ktos tam wyzej napisal ze 24! 19 prawie- za 2 miesiace dokladnie! no dobra! ale czemu tak jest??

Gość moni2222
Ja mam 18 i mam tak samo...tzn nie zawsze ale czesto nie moge dostac orgazmu :( niestety

Gość Sid
ja nawet nie wiem co to jest:D znaczy wiem., ale nigdy tego nie przezylam:( chcialabym to zmienic tylko nie wiem jak! czytalam ze tak sie czasem dziejej jak sie ma jakis uraz czy cos ale ja raczej nie mam! takze nie wiem co robic... moje kolezanki mi mowia jak to fajnie jest a mi sie az plakac chce;/

Gość moni2222
Podobno trzeba sie nauczyc odczuwac przyjemnosc...Ja jeszcze nie do konca umiem :(

Gość sex mnie nie kręci
sex jest przereklamowany-i to mooooocno!!! :D

Gość Sid
to tez fakt., poniewaz jak jesczze nie współzylam tak wszyscy o tym mowia i wogule., zastanawialam sie co w tym fajnego?? ale teraz widze ze nic!! naprawde nic fajnego!

Gość Sid
ale dlaczego niektorzy sie musza uczyc a niektorzy tak sobie poprostu współzyja z kim popadnie;/ i wszystko jest ok??

Gość a ja tak samo
tylko ze mam 17 lat.. i strasznie kocham swojego chlopaka i zawsze jestem napalona juz rozgrzana i normalnie nie moge wytrzymac a jak we mnie wchodzi to czar pryska i nudno mi az jest,,, do tego jeszcze pobolewa,,, ale np jak o juz jest u szczytu i ja czuje ze za chwileczke juz dojdzie to mi sie wtedy zaczyna robic fajnie jak on tak pulsuje i wystrzeli to norlabue bue chce go z siebie wypuscic... ale on juz skonczyl i koniec kkropka