Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada123456

Kto używał jasminelle??? Mam problem

Polecane posty

Gość Ada123456

Witam!!! Biorę Jasminelle juz od 6 miesięcy i zauważyłam, ze niestety tyje po nich :( :( Do tego ten nieszczesny celulit pojawił sie;/ Wczesniej mialam go ale w znacznie mniejszych ilosciach a teraz posladki i uda wygladaja tragicznie... :( Nie jestem do koncA pewna czy to od tego.... Czy mozecie mi pomóc dziewczyny ?? ? Jak Wam sie wydaje tabletki to spowodowały??? Prosze o rade!

Gość Ada123456
Dziekuje za odpowiedz:) tak mi to dokucza ze szok:/

nie zawsze po odstawieniu wraca sie do poprzedniej wagi - czasami to zostaje zmien tabsy

Gość embrace
Brałam jasminelle przez niecały rok i czułam się ok,aż nagle zaczęłam mieć mdłości...po odstawieniu przeszło.Lekarz zalecił mi te pigułki,bo miałam problemy z cerą i miesiączką i efekty kuracji były zadowalające. Tycia i cellulitu nie zauważyłam u siebie,myślę,że to kwestia indywidualna organizmu.

Gość
nihy -tak jak po yasminelle- nie mialam tak ogromnych cyckow:D rzucilam yasminelle po 2miechach.

też brałam jasminelle efekty: przytyłam, seks mógł dla mnie nie istnieć, zmiany nastrojów i regularne miesiączki brałam przez pół roku po czym odstawilam. do tej pory dochodzę do siebie. ale każdy inaczej reaguje

te yasminell są do dupy. Biorę 3 rok Yasmin i są o wiele lepsze. dwa miesiące brałam Yasminelle to miałam klopoty z cera ,która się strasznie przesuszała, i jeszcze okres nie mogł mi się skonczyc po 7-dniowej przerwie mimo ,że brałam pigułki...A po Yasmin nic mi nie jest , okres zaczyna się i kończy dokładnie co do dnia..

Gość zlotowłossaaa
ja ez brałam yasminelle-efekty były cycki z B na D,libido równe zeru i jakieś mdłości i złe samopoczucie.Ale plus za reguralne skapę i wrescie nie tak bolesne miesiaczki...

Gość tjaaaaaa.....
łykałam je przez rok nie przytyłam, cały czas miałam apetyt na seks, piersi bez zmian, cera też mi się nie poprawiła, jedynie miesiączki miałam skąpe i regularne, a PMS mniej dokuczliwy:) robię przerwę, bo chciałam sprawdzić czy dokuczliwy ból w łydkach, to wina tabletek - nie, po odstawieniu też pojawia się ten problem, zawsze po okresie:) wcześniej brałam Logest - piersi mi się wyrównały, ale do tego spuchłam - woda się zatrzymywała w organizmie , cerę miałam dużo ładniejszą, libido spadło mi do zera i byłam strasznie sucha