Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie z tej planety

sex podczas okresu

Polecane posty

Gość nie z tej planety

ostatnio mnie zastanawia czy chlopak moze sie spuscic we mnie gdy mam okres ?? Wiem ze mozna gdy kobieta sie zabezpiecza :) a gdy sie wlasnie nie zabezpiecza tabletkami.? [ chlopak stosuje antykoncepcje.]

Gość ajjajajjajajajajaja
a w jaki sposób zabezpiecza się Twój chłopak?

Nie ma to ja dzieci mające wakacje, co nuda robi z młodego człowieka? :0 Ale kicha,.....

Gość teoretycznie tak
ale nie radziłabym uprawiać seksu podczas miesiączki, bo wtedy najbardziej jesteś narażona na wszelkie bakterie, bo szyjka macicy jest rozszerzona :(

Gość 1234567....
skoro chłopak stosuje prezerwatywę to może zakończyć w środku nawet jeśli nie masz okresu ...byle tylko nie pękła :) teoretycznie podczas okresu nie powinnaś mieć dni płodnych ....ale to zależy czy masz regularne miesiączki czy nie ja za panny miałam bardzo regularne i wiedziałam że na 100 % 2 dni przed i 2 dni po mogę się kochać na full jak i w trakcie okresu :)

Gość nie z tej planety
Nadzieja nie jestem dzieckiem.!! z gory zalozylas ze jestem mloda. Ja tylko sie nad tym zastanawialam i chcialam poznac Waszej opini.!

Jeśli nie jesteś dzieckiem to tym gorzej bo powinnaś wiedzieć kiedy masz dni płodne:P A przy regularnym cyklu okres jest terminem najbardziej oddalonymod dni płodnych :P

Gość Seksualnie wkurzony Chopin
Są jeszcze tacy co się lubią paprać w błocie? Jak zrobićie lizanko? Chyba z kaszą żeby mieć za jednym razem kaszankę!

Gość szwagierka
moze dajcie sobie spokoj w czasei okresu...

Chopin, jakiś Ty delikatny i wrażliwy :D A znasz powiedzenie, że dobry koń to i w błocie pójdzie?:P Nie znasz? No cóż, to wiele tłumaczy:P

Gość Seksualnie wkurzony Chopin
Daj spokój w błocie? Ja nie koń i nie będę się paprał, okres to okres ide wtedy z kumplami na piwo!

no tak a jesli nie ma sie rugalarnego okresu od samego poczatku jak sie go tylko dostalo. mam 19 lat i do tej pory mi sie nie uregulowal ;) pewnie i tak chyba dam sobie spokoj z kochaniem sie podczas okresu...

Gość ale ciasne umysly macie
u mnie najlepiej jest w trakcie okresu. co z tego ze bez oralu jak doznania o wiele mocniejsze. brzydzicie sie wlasnych kobiet? wyrazy wspolczucia!

Gość o dżizas
Poczytaj sobie o metodach naturalnych, wpisz NPR (naturalne planowanie rodziny) w googlach i tym się sugeruj w określaniu dni płodnych i nie płodnych a nie wyliczeniami. Nawet jesli miesiączkuje się regularnie to nigdy nie wiesz czy następna miesiączka przyjdzie w czasie w którym ma przyjść, dlatego kalendarzyk powinien byc raczej pomoca dla osób starających się a nie zapobiegających ciąży. Ja korzystam z tych metod bez wpadek 2 lata znam swój organizm i mimo regularnych miesiączek co 28, 29 dni od kilku lat, owulacja i początek i koniec dni płodnych nie są takie regularne, zalezy to od wielu czynników, stres, niedobór magnezu, zmęczenie. Raz miałam cykl w którym wogóle nie miałam owulacji, miesiączka była normalnie w terminie ale już w następnym cyklu miałam owulację już w 9 dniu cyklu, czyli mniej więcej od 2 dnia cyklu byłam płodna. Okres przyszedł w 23 dniu cyklu. Bez obserwacji bym tego nie wiedziała. Poza tym jak zaczynałam z tymi metodami to miałam sytuację że między owulacją a następującą po niej miesiączką było 11 dni różnicy a nie jak to w kalendarzyku sie przyjmuje 14 i też bym tego nie wiedziała bez obserwacji. Sorry za ten długi wykład ale mam nadzieję że da to do zrozumienia że nie warto polegac na kalendarzykowych wyliczeniach.

Gość delicious...
czyli mając nieregularny cykl nawet podczas okresu można mieć płodne??

Gość _Misiek
Sex podczas okresu jest be. Dziwię się temu facetowi.

Witam ! Podczas okresu nie można mieć dni płodnych, natomiast można mieć dni płodne podczas krwawienia śródcyklowego, któremu nie towarzyszy wzrost temperatury - stąd wszystkie historie typu "kochałam się mając okres i mimo to jestem w ciąży" :) Pozdrawiam !

Gość o dżizas
pisałam że nawet jak się ma regularnie to nie zawsze można wyliczyć bo różne są zjawiska. forumowicz zgadza się z tymi krwawieniami moja siostra miała takie krwawienia w wieku dojrzewania, ale podczas okresu też można miec dni płodne na przykład jak ma się cykle krótsze niż 26 dni i miesiączkę przez jakieś 5 dni (niektóre mają nawet do 7 dni). Dni płodne zaczynają się 7 dni przed owulacją bo tyle może przeżyć plemnik w dogodnych warunkach. a sama jestem przykładem że zdarza się że owulacja występuje bardzo wcześnie (po cyklu bezowulacyjnym tak miałam).

Racja, tej jednej sytuacji nie wziąłem pod uwagę... w tej sytuacji wypadałoby i śluz obserwować. Trochę się zagalopowałem, może dlatemu, że wielu ludzi wypisuje niestworzone rzeczy o NPR - podczas, kiedy to naprawdę pewna metoda, o ile oczywiście partnerzy są gotowi na pewne (a w zasadzie - całkiem duże) wyrzeczenia :) Pozdrawiam ciepło !

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie