Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afiszka

Samopoczucie przedporodowe

Polecane posty

Gość afiszka

Dziewczyny które są już mamami,proszę powiedzcie jak to było w dniu waszego porodu albo tuż przed. Chodzi mi o stan psychiczny,czy miałyście jakieś dołki,czy wręcz przeciwnie?Mnóstwo energii czy raczej spałyście na stojąco?Czy podejrzewałyście,że poród zacznie się niebawem, czy może wszystko nadeszło nagle?

ja miałam bardzo dobry humor (oczywiście pomijając mały dołek w związku z ciągłym czekaniem). Poza humorem świetnie wyglądałam - naprawdę, z dnia na dzień bardzo wygładziła mi się cera i wogóle jakaś taka atrakcyjna się zrobilam w tych ostatnich dniach.

Gość ....................89
Hej Też przed porodem siedziałam na Kafe i szukałam jakiś wskazówek :) Mi położna poradziła żeby nie czekać bezczynnie na jakieś znaki tylko brać męża do łózka i uprawiać seks:) Parę godzin po już jechałam do szpitala.. Wczesniej tego dnia nie miałam żadnych objawów zbliżającego się porodu Jak jeszcze coś chcesz wiedzieć, pytaj Jeśli mój Synuś się nie obudzi z chęcią odpowiem:) Rodziłam 3 tygodnie temu

A na kiedy masz termin?

Gość afiszka
No to róznie to bywa heh.I czym tu sie sugerowac? Ja mam termin na 6 sierpnia :):):) i oprócz licznych dołkow które łapie i bólu brzucha jak na okres to nie mam objawow zadnyyych

Gość afiszka
a sex ile razy dziennie :D ja nie mam ochoty na sex, w ogole nie sprawia mi to radosci bo mam po calym dniu opuchniete krocze :o

Ból brzucha jak na okres to skurcze przepowiadające. Te na poród są inne. Wydaje mi się ze nie można przewidzieć porodu:) Przychodzi i już..

Poprzedniego dnia byłam normalnie w pracy (to było już tydzień po terminie) a o 4 nad ranem dostałam pierwszych skórczy. Nic wcześniej nie zapowiadało, że to już

Gość bardzo dobre
o godz 16 bylam na wizycie u lekarza,a ze względu ,że miałam wysokie cisnienie kazał mi się polozyc tego samego dnia na oddział i o godz 24.00 synek był na świecie, ja czułam się świetnie jadąc do szpitala około 19.00 nie sądziłam,ze tego samego dnia urodze, no ale w szpitalu uznali,że nie ma na co czekac i wywolywali mi porod (3dni przed terminem) bylo to zatrucie ciążowe, nie mialam boli itd. wiec po okolo 3h zrobili cesarkę takze wszystko stało się bardzo szybko nim się obejrzalam tulilam juz synka :)

Gość afiszka
czyli jak to jest..po prostu nie ma nawet przeczucia, ktore podpowiada,ze to sie zbliza?jak mnie wezmie to mnie wezmie i koniec?

Gość hmmmmmmmmmmm
mojej szwagierce odeszly w nocy wody wiec się wtedy zaczęło

Gość jestem w 39 tc
Wczoraj wlasnie rozmawialam z moja siostra o tym samym (ma dwojke dzieci) i powiedziala mi, ze przed zadnym porodem nie miala w ogole zadnego przeczucia, nic nie wskazywalo na zblizajacy sie porod, no po prostu nic sie nie dzialo...Zwyczajnie nagle odeszly jej wody i sie zaczelo :)

Gość afiszka
wiec nie znasz dnia ani godziny :o nawet bole przepowiadajace nic nie znacza?Nie mozna sie sugerowac nimi?

Dokładnie:)