Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa23

jestes wciekla wyladuj sie wlasnie na tym topiku

Polecane posty

Gość dorisB
do pytajnika - oby nigdy nie zaistniała taka sytuacja... to naprawdę nic przyjemnego takie wyzwiska... na kogoś kogo się kochało... ale siła wyższa... emocje muszą znaleźć jakieś ujście bo byłoby całkiem źle

doris - ja tak wyzywalam jakis rok temu tylko ze wtedy nie znalam kafeterii i ryczalam w poduszke :) podejrzewam ze przede mna jeszcze nie raz bedzie sytuacja kiedy bede musiala sie wyzyc :)

Gość dorisB
trzymam kciuki, żeby Ci sie udało i nie było potrzeby... ale kafe jest świetna na odreagowanie... mój jakby się dowiedział, że tu siedzę pewnie zaraz by wietrzył zdradę

Gość dorisB
może jużż nie wściekła ale smutna, cholernie smutna:-(

Gość j a k t o t a k
Dobrze mi tak!!! Wszysko już jest przeszłością! Idę w dobrym kierunku, sama :-) Nie jesteś mi już do niczego potrzebny... Gdy cieszyłam się sukcesem, nie było Cię obok... Gdy przeżywam swój mały dołek, nie ma Cię... To już koniec baby skończyło się love story... czy cokolwiek to było...

Gość ty stary dziadzie je..ny
sam sobie h.ju siedz całe dni w pracy za te marne grosze,szujo jedna!złamasie pier.....y!żebyś tak zobaczył jak to jest żyć za takie pieniądze na łasce i niełasce takiej kanalii jak ty stary śmierdzielu!pryku je...y!h.j ci w du..e poperdo...y skurwy....u!

Gość wzial moj numer i nie
zadzwonil!! kazdy inny by zadzwonil !! ale on jasnie pan nie !! a niech go ges kopie !! jeszcze pozaliuje!w sobote widze sie z nim na urodzinach kolezanki , bede wygladac bosko i bede kleic sie do jego kumpli on niech zaluzje co stracul!!!

Gość dorisB
no tak, schemat się powtarza... już nawet nie mam siły wyklinać jego bo i po co tym razem na siebie: KRETYNKA DO KWADRATU głupia babo odpuść sobie tego EGOISTĘ

Gość dorisB
jak wyżej :-(

Gość xoxooxoo
Precz frajerom! Jak ja go nienawidzę!