Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BabaZHorroru

orange pop czy orange go?

Polecane posty

Gość BabaZHorroru

które lepsze? czy pakiety dostępne w pop są też dostępne w go? przeglądałam stronkę orange, ale chce poznac waszą opinię. chodzi tylko o karte, nie abonament

Gość BabaZHorroru
ale tu pusto

Gość kulenamole
ja jestem ciągle w Nowym Popie, mam smsy za grosz i tylko z tego pakietu korzystam z tego co wiem w Go są niższe ceny za połączenia, ae smsy za grosz też są... jakoś tak przyzwyczajona jestem do tego co mam że nie zmieniłam do tej pory na twoim miejscu brałabym to co nowsze czyli Go

Gość BabaZHorroru
teraz mam pop. z jednej strony w go, za doładowania za 50 zł (właściwie tylko takie kupuje i przez 3 msc mam spokój), jest 120 minut "non stop" ale w popie pakiety sms-ów. czy ktoś ma go i moze mi powiedzieć o co biega z tymi "minutami non stop", "wolnymi weekendami" i "pogadaj sobie"

Gość BabaZHorroru
wróc! za doładowanie 50 zł jest 60 minut "non stop" do wszystkich sieci

Gość pogadaj sobie...
Doładowalam za 50 zl i mam na miesiąc 1200 darmowych minut do jednego nr.w orange.

Gość BabaZHorroru
te wszystkie darmowe minuty w tych trzech promocjach, jeśli mogę to tak nazwać są tylko do orange? do wszystkich czy do jednego numeru? to fajnie wygląda na stronce ale jak w praktyce?

Gość BabaZHorroru
teraz wyczytalam że dodatkowe minuty do wszystkich sieci \9przy doładowaniu za 5o zł jest to 60 min) są tylko przy doładowaniach co 25 dni... i czar pryska

Gość pogadaj sobie...
Po doladowaniu za 50 zl mam 29 gr za minutę do wszystkich sieci.Sms 5gr w orange i 18 poza.I tak przez trzy miesiące.Jestem w nowym orange go.

Gość BabaZHorroru
a jakieś minuty dodatkowe? w go są pakiety sms za grosz?

Gość pogadaj sobie...
Pakietami sms-ów akurat się nie interesowalam bo strasznie nie lubie ich pisać;) Korzystam tylko z pogadaj sobei bo akurat moja koleżanka też jest w orange i gadamy kilka razy dziennie więc te 1200 przydaje się.I tak ciężko je przez miesiąc wygadać.

Gość BabaZHorroru
chyba jednak pozostanę przy Popie... przynajmniej narazie, gdyby te minuty były do wszystkich to inna bajka, a tak wstrzymam się chyba. a po studiach, kiedy znajdę pracę zmienię sobie na abonament;):P