Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrt.

pierwszy raz

Polecane posty

Gość mrt.

Witam. Pewnie wiele osób czytając mój wpis będzie się śmiać albo mówić w większości to, o czym ja już dobrze wiem, ale może ktoś będzie naprawdę mógł mi doradzić, pomóc.. Jakieś pół roku temu zdecydowaliśmy się z chłopakiem współżyć.. Jednak mimo wielu prób, nie udaje nam się. Nie sądzę żeby to był stres. Znamy siebie już długo, swoje ciała również, nie wstydzimy się siebie i w ogóle. Wszystko jest zawsze idealnie, ale gdy tylko powiem coś w stylu 'spróbujemy?', a on założy prezerwatywę..już nie jest gotowy. Mimo prób i moich usilnych starań, gotowy już tak zupełnie nie jest.. Jeśli wiecie, co mam na myśli. Nie wiem, co mam robić. Jak nam pomóc, żeby się udało.. Bez prezerwatywy boimy się, może kiedy zacznę brać tabletki i pozbędziemy się gumki, to się uda?

Gość 1234567....
a po co w ogóle używasz w trakcie słów spróbujemy itd.....to powoduje dodatkowy stres że teraz ma być gotowy i już dajcie się ponieść a na chwilę przed jak podniecenie będzie duże niech założy prezerwatywę

Gość alee_jak
penis mu nie stoi po założeniu prezerwatywy ?

Gość mrt.
no dokładnie.

hmm dziwne... może ma uczulenie na lateks... a pytanie czy podczas np pieszczot lub seksu oralnego stoi mu cały czas?

Gość alee_jak
za ciasna prezerwatywa ;p

Gość mrt.
bez prezerwatywy nigdy nie ma z tym problemu.. ani trochę ;>

Gość alee_jak
To zobaczysz;p jak by to powiedzieć " szerszą" prezerwatywę, żeby go nie uciskała i zobaczysz bd efekty;p