Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie macie

w jakim banku macie swoje konta bankowe?

Polecane posty

Gość gdzie macie

w jakim banku najbardziej się opłaca założyć konto? ile kosztuje założenie konta? ile najmniej można wyciągnąć z bankomatu? jestem nastolatką i dopiero zaczynam zarabiać, potrzebuję rady :)

Gość kulenamole
mam konto student w ING i w sumie jestem zadowolona, 2zl na miesiąc biorą, ale cóż za miesiąc zmieniam je na konto internetowe direct

Gość gdzie macie
a samo założenie ile kosztuje? dlaczego zmieniasz?

Gość gdzie macie
proszę, poradźcie mi coś, polećcie :)

Gość madzik0007
nic nie kosztuje założenie a zmieniam, bo skończyłam studia, czekam do września na ostatni przelew stypendium i przechodzę na normalne konto dla dorosłych (że tak powiem - chociaż może i studenci też mogą takie zakładać), tylko że całkowicie internetowe

Gość eurobank i mbank
ten pierwszy zwykły a drugi do oszczedzania i zakupow przez internet (dwa konta - emax plus i ekonto)

Gość madzik0007
kiedyś chciałam założyć w PKO, bo mieli tańsze opłaty ale musiałam pilnie szybko założyć konto, a że bank widzę patrząc przez okno więc zdecydowałam się na ING ;)

Gość madzik0007
mam konto w mbanku i w ogóle z niego nie korzystam:] zakładałam je jako pierwsze, ale tyle czasu musiałam czekać na kuriera z papierami że założyłam w banku śląskim na miejscu poza tym nie podoba mi się całkowicie wygląd internetowy tej strony z kontem, blee, tanie to jakieś

Gość gdzie macie
to znaczy ja powiem tak: nie mam regularnych własnych dochodów, żeby tam wpływały np. co miesiąc. sama nie zarabiam w trakcie roku akademickiego. Rodzice dają mi kasę, cobym opłaciła mieszkanie itp. i na życie na studiach. ale po prostu uważam, że wygodniej byłoby mieć tą kartę kredytową... więc mnie nie chodzi o oszczędność. a raczej o coś w stylu RORu ile najmniej da się wyciągnąć z bankomatu?

Gość madzik0007
20zł

Gość eurobank i mbank
nie trzeba mieć regularnych wpływów

mBank założenie 0 zł prowadzenie 0 zł przelewy 0 zł karta 0 zł bankomaty Euronet, C4U, BZWBK - 0 zł najmniej można wypłacić 10 zł w bankomatach BZWBK 🖐️

Gość gdzie macie
no na oprocentowaniu mi aż tak bardzo nie zależy póki co- biorąc pod uwagę, że liche pieniądze bym tam na tym koncie miała :P dzięki :) czy ktoś jeszcze chce polecić mi swój bank?

Gość gdzie macie
wielbicielu! a czy tam trzeba miec stałe wpływy jakieś?

Gość gdzie macie
super, dzięki ;) wciąż czekam na ewentualne rady

Wzorem, niektórych wysoko postawionych osób w państwie nie mam konta. :classic_cool:

Gość gdzie macie
Myrevin- ja póki co też, ale chcę to zmienić gdyż nie jestem przekonana, czy warto iść za ich przykładem :P mimo wszystko :classic_cool:

Gość 23lodz
Najlepsze jest w mBanku, bez żadnych utrudnień. Mam jeszcze konto w PKO BP i mnie strasznie denerwuje. Zakładałam je w Lublinie jako studentka, nie wiem z jakiej paki dali mi limit dzienny na 100 zł, wyprowadziłam się do Łodzi, limitu w Łodzi zmienić nie mogę, tylko muszę udać się do Lublina aby to zrobić. to jakiś absurd. Nie polecam!

Gość Jaga Poznań
Polecam konta za 0 zł: - mBank - dbnET - ING Nie ma opłat za otwarcie i prowadzenie konta. Nie ma wymogów stałych wpływów na konto. Porównanie kont i potrzebne informacje: http://www.darmowe-konto.com.pl/

Ja założyłem ostatnio w bz wbk. Przy stałych dochodach prowadzenie wychodzi bardzo tanio. No i jeszcze kartę bankomatową połączyłem z payback, dostałem w promocji trochę punktów i teraz będę zbierał jeszcze szybciej.

Gość jowitkacipka
ja mam w wbk konto poniżej 30 roku życia czy cos takiego :D

tez sie przymierzalam do bzwbk ale bylo drozsze w utrzymaniu niz inne, w sumie mam od 10 lat INTELIGO i bardzo jestem zadowolona oraz przyzwyczajona do niego. W mBank tez mam Generalnie korzystam z internetowej bankowosci i jestem zadowolona bardzo, spordycznie bywam w oddzialach A paybacka karte tez mam he he polecam bo widze ze sie programisko rozwija

Gość tylko bgż
KONTO PLUS 0 za założenie 0 za prowadzenie 5 zł za kartę i wszystkie bankomaty bezpłatne 0 za dostęp przez interne i telefon do konta i 1% premi dla klienta od wpływów miesięcznych wynagrodzenia, emerytury, renty jak ktoś zarabia 1000 zł to dostaje 10 zł premii

Gość Darki
Osobiście korzystam z opcji Idea Banku, gdyż ich oferta wydaje mi sie najbardziej przyszłościowa. Zwłaszcza w kontekście planowania większych wydatków.. tfu, kredytów. W razie czego można przecież bez problemu skorzystać z porównywarki, takiej jak np. FinnMarket. http://www.finmarket.pl/finanse/konta-bankowe?v1=&typ=3