Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala6755

dziecko nie chce z nikim zostac a ja musze do szpitala

Polecane posty

Gość ala6755

moj syn od pewnego czasu placze gdy z kims zostaje powiedzuialabym nawet ze jest histeria w domu ja 17 sierpnia ide do szpitala i anpewno zostane tam z tydzien gdy teraz ide do sklepu i syn zostaje z mezem placze dopoki nie wroce gdy ostatnio zostalz tesciowa przez 4 h plakal jej pod drzwiami tesciowa mowi ze od robil sie siny kiedys zostawal normalnie z mezem i nei bylo placzu a teraz niewiadomo czemu sie tak zmienil nei strasze gi nigdy ze np mama cie zostawi lub cos podobnego fakt faktem jestenm przy nim 24h na dobe maz pracuje od rana do 16 wiec bawi sie z malym 4 h dziennie niewiem co robic nie chce zeby syn za mna pplakal a musze isc do tego szpitala

Gość fgvfgdfgfdg
a znasz cos takiego jak znaki interpunkcyjne???

Gość ja w szpitalu byłam 2 miechy
To nie może zależeć od chcenia dziecka :-O Popłacze i przestanie. Proponuje, aby synka zahartować: pewnego dnia dokładnie mu wytłumaczyc, że jedziesz do kolezanki do innego miasta i wrócisz jutro, a on zostanie pod opieką taty. I tak zrobić. Pokazać mu, że jak powiesz że wrócisz na drugi dzień to wracasz. Potem będzie mu łatwiej, zostać na kilka dni , bo będzie wiedział z DOŚWIADCZENIA, że mama wraca wtedy kiedy mówi i że płacz tego nie zmienia.