Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka17

On wciąż wspomina o swoich byłych! A na dodatek prawie każda na niego leci.

Polecane posty

Gość powala mnie dziewczę twa
naiwność,zakochana!!!!!tak,ale we własnym wyobrażeniu miłości....ty go dostosowujesz do tego wyobrazenia,a nie wyobrazenie do niego!to nie zadne uczucie,to egzaltacja godna 15 latki.....

Gość tjaaaaaa.....
to on zrobił mi te przyjemność i ze mną zerwał przez telefon, jak był pijany :) ja byłam zdecydowana to zrobić, tylko czekałam na okazję, aż się spotkamy - mam klasę następnego dnia miał wytrzeźwieć i do mnie zadzwonić z błaganiem o wybaczenie, ale - jakiż zbieg okoliczności - w tym samym momencie, kiedy brał telefon do ręki, zadzwoniła jego koleżanka, straszna "materialistka, szmata i blachara, która ma kilku sponsorów" i go pocieszała, biedny nie? później prosił o powrót, obiecywał złote góry, zmiany, zaczął się wszystkiego wypierać, tłumaczyć powiedziałam nie długo mi zeszło, zanim przejrzałam na oczy, ale lepiej późno, niż później:)

Dziękuję Ci bardzo tjaaaaaa za zrozumienie... zastanowię się nad rozstaniem. Jeszcze raz dziękuję. :(

Gość tjaaaaaa.....
"powala mnie dziewczę twa"; zrozum dziewczynę ja też byłam w podobnej sytuacji wyobraź sobie, że kiedy mój były powiedział mi o tym, że nasza wspólna znajoma zaproponowała mu zrobienie loda, bo "lubi to robić", to ja najpierw odsądziłam tę dziewczynę od czci i wiary za zachowanie i bezczelność ale nie przyszło mi do głowy, że on pokazał zupełny brak taktu i klasy, mówiąc mi o tym i w jakiś sposób się chwaląc nie pomyślałam też o tym, że przecież musiał z nią rozmawiać na takie tematy, a przynajmniej mocno erotycznie flirtować, bo przecież dziewczyna nie podeszła do niego i nie powiedziała "O, cześć Michał, jak dobrze, że cię widzę! Co słychać u twojej Marty? Zrobić ci laskę z połykiem?" chwile mi to zajęło, ale pojęłam pewne rzeczy

NIE UWIERZYCIE, ALE PRZED CHWILĄ SIĘ Z NIM SPOTKAŁAM I ZERWAŁAM Z NIM I WIECIE CO: W OGÓLE SIĘ NIE PRZEJĄŁ!!! TO DZIĘKI WAM TO ZROBIŁAM. I KTO MNIE TERAZ NAZWIE ŻAŁOSNĄ, GŁUPIĄ, NAIWNĄ? :) ale smutno mi, ale mogło być jeszcze gorzej.

Gość kaajka1
oj kobieto, nie pozwalaj się tak traktować. Gołym okiem widać,że nie masz pojęcia o postępowaniu z facetami. Jak chcesz żeby zapomniał o byłych, musisz sprawić, żeby oszalał na Twoim punkcie. Polecam http://najlepsze-darmowe-ebooki.blogspot.com/2009/05/jak-zrozumiec-i-owinac-mezczyzne-woko.html to Ci pomoże i zapomnisz o takich problemach raz na zawsze