Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cosmodziewczyna89

laptop za 1,5tys lipny?

Polecane posty

Mam dobrą wiadomość. Wcale nie. Chyba, że masz jakieś mega wymagania. Znalazłam coś takiego http://tnij.org/dyy4 parametry dobre, jak na tą cenę. Dysk 160 GB, pamięć 2GB, 15,6". Nieco więcej niż 1,5 tys., ale myślę, że warto. Do użytku domowego na pewno starczy. Pozdrawiam

Wcale nie, możesz znaleźć naprawdę dobry laptop w tej cenie :) Ja np polecam stronkę www.1komp.pl, mają naprawdę dobry sprzęt i jestem pewna, że znajdziesz tam coś dla siebie. Powodzenia! :)

Wcale nie, możesz znaleźć naprawdę dobry laptop w tej cenie :) Ja np polecam stronkę www.1komp.pl, mają naprawdę dobry sprzęt i jestem pewna, że znajdziesz tam coś dla siebie. Powodzenia! :)

Za 1,500 zł spokojnie możesz znaleźć dobrego laptopa. Swojeg kompa mam z swiat-laptopow.pl , uważam że mają naprawdę dobrej jakości sprzęt. Co do ceny, która Cię interesuje, to znajdziej u nich coś dobrego. Obsługa na pewno Ci coś doradzi do Twoich potrzeb ;)

Obecnie za 1,5 tys kupisz całkiem dobry komputer, np. firmy HP. Zwłaszcza, że ceny spadają szybko. Ja 2 lata temu kupiłam Toshibę A200 i zapłaciłam 4.000zł :o Obecnie ten model jest tańszy. Choć przymierzam się do Macbooka Apple :)

a ja mam używanego za 1 tyś, hp :) cena idzie w górę kiedy chcesz aby lepiej gry chodziły, lud dodatkowe bajery były można również w dobrym sklepie (najlepiej sprawdzonym przez innych) poprosić o złożenie laptopa w granicach cenowych, lub poszukać kogoś kto się tym zajmuje i składa :)

Gość panic
w sumie całkiem porządnego notebooka za tą cenę możesz kupić, np. http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/5705/hp+compaq+2133+8-9+via+c7-m+1-6+ghz-+2+gb+ddr2-+120+gb-+via+chrome9-+linux+mandriva-+fu346ea.html ma całkiem w porządku parametry, no i to jest HP, także dość solidna firma