Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oh my god_

Jak zabrac sie do leczenia depresji

Polecane posty

Gość Oh my god_

Depresja na tyle zawladnela moim zyciem ze nie moge normalnie funcjonowac. Wstaje rano tylko po to, by napic sie kawy i wracam do lozka, i tak leze caly dzien! Nie mam zadnego zycia towarzyskiego, uciekam od jakichkolwiek kontaktow z innymi, jestem po prostu na samym dnie. Nawet myslenie juz mnie boli, podjecie jakiejkolwiek decyzji jest gora nie do przejscia, a nie mowie juz o dzialaniu. Bylam juz raz w poradnii, pojechalam na koniec wojewodztwa (to jest moja fobia ze moglabym natknac sie na kogos znajomego) I tam skierowano mnie na wizyte z psychiatra, ktrory uwierzcie jak weszlam to juz mial przygotowana recepte i powiedzial niepotrzebnie Pani tyle jechala! Po tamtej wizycie wpadlam w jeszcze gorsza rozpacz, ze wogole nikt mi nie pomoze. Chce z tego wybrnac tylko nie wiem jak. Jak znalezc zaufanego psychologa, psychoterapeute? Potrzebuje psychoterapii ale tez mnie na nia niestac. Czy ktos moze przechodzil depresje i udalo mu sie wyjsc?

Tak, długo się leczyłam. Teraz miewam raz na pół roku nawroty kilku dniow. Ale szybko mijają

najpierw to trzeba odstawić chemie cukier i aspartam i inne dziadostwo takie jak wegeta bo one powodują depresje

Gość dfds
pójdź do psychiatry. Ja się leczę już od jakiegoś czasu. Może nie jest ze mną super, ale takie stany, o których piszesz minęły