Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingee

jak powiedzieć facetowi że nie mam jeszcze ochoty na sex?

Polecane posty

Gość ingee

Dodam że już o tym rozmawialiśmy i ale on ciągle nalega...

Gość ingee
ja mam 17 on 18

Gość ingee
nie chce czekać do ślubu ale uważam że za krótko sie znamy...

Jak kocha to poczeka. Prawda stara jak świat. Jak nie kocha- zer*nie na siłę albo pójdzie do innej

Nie masz ochoty czy jesteś nie gotowa?? Jak nie masz ochoty - to seksuolog Jak jesteś jeszcze młoda i niegotowa - to jedynie stanowczo odmówić, wytłumaczyć, że się boisz itp. Po drugie znaleść sobie chłopaka, z którym byś chciała współżyć. I ważne, poczytać o antykoncepcji ;)

odpuść sobie, jeszcze zdążysz się przespać z kimś innym. jeśli nie odpowiadają mu twoje zasady niech znajdzie sobie kogoś innego, kto będzie chciał z nim sypiać.

Gość ingee
jesteśmy razem 1,5 miesiąca

Gość psychofanka79
jak sie nie zgodzisz to znajdzie taka co bedzie chciala ;p

Gość ingee
Nie jestem jeszcze gotowa... pozatym troche sie boje że właśnie jest tak jak mówicie że chce mnie zaliczyć...

Polecam powiedzenie czegoś w stylu. "Ej, Stary, nie chce jeszcze uprawiać seksu. Uszanujesz to, tak?" Powinno pomóc.

w sumie bym się cholernie wkurzyła jakby facet nalegał mimo że powiedziałam mu że nie jestem gotowa, to Twoje ciało możesz sobie robić co chcesz a ten koleś nie specjalnie Cię sznuje. Powiedz mu stanowczo ale spokojnie raz a konkretnie że nie jestes gotowa na seks z nim i umówcie się że jak zmienisz zdanie to mu o tym powiesz. Jak będzie nalegał to powiedz że rozmawialiście na ten temat i wyjdź. A skoro masz takie mysli że on chce Cie tylko zaliczyć to się zastanów dobrze nad ta znajomością.

Gość ingee
macie jakiś pomysł jak rozpoznać faceta który poprostu chce sie zaliczyć od tego który mówi prawde przy słowie kocham

Gość ingee
mnie też to wkurzyło i wydrłam sie troche na niego ale ja sie troche boje że go kocham a nie jestem gotowa mu dać wszytkiego a zwłasza tej przyjemności

Nie wiem czy sa jakies sposoby ale to się chyba czuje. Ja potrafię poznać nieszczerośc. Wiesz zauważ jak on na Ciebie patrzy, jak Cie traktuje, czy chce sprawiać Ci przyjemość (nie łóżkową) jak się do Ciebie odnosi. Słowo kocham nie zawsze jest szczere, a mało który 18 latek mówi je na serio. Jak masz wątpliwości nie rób niczego wbrew sobie bo będziesz żałować.

Gość ingee
dziękuje:)

Gość ona**
Skoro już o tym rozmawialiście a on ciągle nalega a Ty nie chcesz jeszcze to po prostu nie zasługuje na Ciebie.Nie liczy się dla niego Twoje zdanie.Zastanów się nad tym i nie rób nic w brew sobie abyś tego nie żałowała.

Gość wnaker
jesteśmy razem 1,5 miesiąca To długo ,już możesz ale zrób mu najpierw loda :)