Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japierniczecorobic

Kobieta z kobietą.Pierwszy raz.

Polecane posty

Gość japierniczecorobic

Ja piernicze, umówiłam się z dziewczyną les.Z facetem-krótka piłka wiadomo.Obsługa hydrauliki jest prosta jak budowa cepa. Jestem przerażona bo nigdy nie byłam z kobietą i już zaczynam kumać jak to jest być po drugiej stronie.Błagam o jakieś rady, bo sie skompromituje calkowicie.No niby wiem,teoretycznie, ze mam robić jak sobie, albo jak facet robił mi.Tylko, ze mialam faceta ktory robil mi to niedobrze, a ja sama własciwie się nie dotykam, a jesli to nie prowadzi to do orgazmu.Poradzcie cos sensownego bo sie zbłaznie i tyle z tego będzie...

Gość szalonaaaaaD
hej... ja juz kiedys zabawialam sie z kobieta.... jesli chcesz to zrobic to jak sie juz spotkacie,to pomysly same beda Ci wpadaly do glowy co z nia robic.... zacznij od palcoweczki,potem minetka reszta sama sie ulozy zobaczysz!!:) powodzenia...

Gość czuły gorący men
rub to delikatnie,powoli ja posuwaj swoim paluszkami zrub jej minetke,twoim języczkiem będzie wyć z rozkoszy mmmm, mniam mniam,a potem może pozycja 69,co myślisz o tym?

Gość onaonaonaonaa
rób to co chciałabyś żeby ona ci zrobiła :) liż pieść ssij :D spałam z kobietą i było bosko

Ja też spałam z kobietą. :) Jak już koleżanka wcześniej napisała, lizać, pieścić, ssać... Jeśli jesteś bi, nie będziesz się mogła od niej oderwać... ;)