Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaa...

nieudany... pierwszy raz

Polecane posty

Gość MAŁRYCY
Ja pierdole... Dzieci i juz sie ruchaja. Najlepiej to za tydzien daj mu kakao, bo w koncu taka moda. JA PIERDOLE.

Możesz sobie myśleć, że jestem dzieckiem, drogi MAŁRYCY, ale ja jestem już na to gotowa. Przecież nie puszczam się z pierwszym lepszym, więc SORY:/

Gość Laurenn.
a po co ci sie tak spieszy?? :/

Mi się wcale znowu tak bardzo nie spieszy, ale kto wie, czy dożyję jutra... A tak właściwie to to jest nasza wspólna decyzja, moja i chłopaka. Bo jesteśmy ze sobą juz dosyć długo... Niektórzy potrafią sie na to po miesiącu chodzenia zdecydować i chyba wtedy mozna mówić o pospiechu...

Gość wiNnA002
Zgadzam się z toba młoda!! ja sie zdecydowałam po 8 miesiącach to był mój pierwszy facet..jestesmy ju z ze sobą 4lata i jest ok:) jak masz jakies pytania z chęcią na wszystkie odpowiem nawet na te bardzo wstydliwe pytaj o co chcesz pozdro!

W takim razie bardzo Ci dziękuję i za to, że mnie popierasz i za tą chęć pomocy;) Ale najpierw musze sie zastanowić nad tymi pytaniami:D

Gość wiNnA002
Chodzi mi o sprwy sexu ,zabezpieczeń..uczuć.sporo o tym wiem i mogę pomuc

ty masz dziecko 15 lat!!! a to wg prawa jest przestepstwo :P:P tak byla w tym szczypta zlosliwosci :P:P:P

a zreszta rob co chcesz tylko potem na kafe bedziesz zakladac topiki w stylu 'jestem w ciazy..co ja mam zrobic' 'chlopak mnie teraz olewa' :P

Wiesz, nie znasz mnie i mnie nie oceniaj, ok? A tym bardziej nie masz prawa mówić jak zachowa się mój chłopak. rozumiemy się?

Gość wiNnA002
Stupid Lamb-zalezy czy skonczone czy nie 15

Gość wiNnA002
Ale co jak co o Antykoncepcje trzeba dbać niekoniecznie hormonalną bo taka zajebiście szkodzi.Jest wile innych mniej inwazyjnych metod:) Jak się już zacznie współżyć to już do tego będzie ciągneło pamiętaj!;)

No ja mam dokładnie 15 i pół więc chyba nic mi nie mogą zrobić. I muszę powiedzieć, że jestes naprawdę miłą osobą, nie ma co:P

Gość wiNnA002
mój pierwszy raz nie był zbyt rewelacyjny bo byłam pijana trwało to tylko chwile puzniej sie wycofałam nic mnie nie bolało ni było krwi.. moj facet wynagradza mi nieudany pierwszy raz do tej pory:)))))

Wiem właśnie, wiNna002, bo szczerze to ja juz chciałabym spróbowac od nowa, zeby nam sie udało:). Ale chyba prezerwatywa, jak na pierwszy raz jest dobra?

Gość o ponadd dwóch latt
? To on miał 18 a Ty 12 i pół jak zaczeliście być ze sobą? Albo coś ściemniasz. Na prawdę nie ma co się spieszyć.

Nie, ja już wtedy miałam 13 (miesiąc po urodzinach) a on był pół roku przed osiemnastymi urodzinami.