Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 160/52

mam mega kompleksy

Polecane posty

Gość mała 160/52

Jako dziecko byłam chuderlakiem, poźniej w wieku 15 lat zaczełam tyć... jestem niskiego wzrosu wiec 69kg to było bardzo dużo. Czułam sie z tym źle, zawsze wydawało mi sie że jestem gorsza, brzydsza, głupsza, mniej wartościowa. W wieku 18-19 lat zaczełam sie odchudzać. Schudłam sporo teraz waże 52 kg ale mimo to nie czuje sie dość szczupła. Walałabymumrzeć niż włożyć spódnicę czy krótkie spodenki, o kostiumie kąpielowym już nie ma mowy:( Nie potrafie sie odważyć by zjeść coś w towarzystwie czy na ulicy(strasznie sie boje ze ktos pomysli że sie obrzeram, że mnie skrytykuje), wstydze sie jeść:( Jeśli jem to raczej w samotności, nie lubie jesc z innymi. Jeśli mam ochote na coś slodkiego jem tow ukryciu by nikt nie widzial... nie wiem czy jeszcze ktos tak ma, lub mial?!

Gość a takich błędów to nie wstydzi
sz się robić? :O

heheh 52 kilogramy :)......problem w tym ze ty jeszcze tkwisz w czasie 15latki) w ktorym wstydzilas sie swoich kilogramow :) co chcesz od tej wagi ? jak dlugo zamierzasz zyc w poczuciu ze jestes gorsza ? NIE JESTES ! ....musisz tylko przyswoic pewna mysl Jemy po to by zyc :) a nie zyjemy po to by jesc..... gdy uzmyslowisz soboe to , twoja waga spadnie szybciej niz myslisz :).... i jeszcze cos ! nie odmawiaj sobie batonika :)

Gość mała 160/52
no wybacz bezbłędna/y:(((((

Gość jak nie wiem to pytam
ja też kiedyś miałam kompleksy. teraz też czasem myślę, że jestem taka nieidealna w porównaniu do iinych. Zastanawam się jak oni to robią, ze sa tacy piekni. Oni chyba po prostu dobrze sie czuja w swojej skorze. i to jest rozwiazanie. daj sobie prawo byc nieidealna bo nikt taki nie jest. pokaż ludziom, że ty jestes taka i ze to lubisz. ubieraj sie w spodniczki bo to jest przeciez takie fajne. Załoz stroj kapielowy bo po latch bedziesz zalowac, ze nie chodzilas na basen, nie chodzilas nad jezioro ze znajomymi a to sa niezapomniane chwile:) nikt nie jest idealny, kazdy ma tu za duzo, tam rozstepy, tu wystajacy brzuszek, celulit, krotki nogi, chude nogi itd tacy jestesmy i mozemy byc szczesliwi pomimo tego.

Gość mała 160/52
wszystko ok ale ja niepotrafie siebie zaakceptowac. kiedy slysze ze jestem szczupla, ze ladna, ze dobrze wygladam mysle że ktos klamie, ze jest nie szczery bo wprzegladajac sie w lustrze widze cos innego:(

Naprawdę 52 kg na 160 cm to idealna waga. Musisz to zobaczyć , przejrzeć w porę na oczy bo inaczej wpadniesz w jakąś anoreksję . Nie wiem jak wygląda Twoje Ciało ,ale sądząc po wadzę naprawdę nie musisz się odchudzać

no wlasnie :) ....utrzymuj taka wage :) z waga 47 wygladalabys gorzej niz myslisz :)....ja np nie obejrzalbym sie za toba na ulicy :P

a za chude ciało też nie jest ładne uwierz mi. Jak nie chcesz być brzydka to nie odchudzaj się

Gość jak nie wiem to pytam
pomysl, po co mieliby kłamac?? uwierz w to co mowia inni, bo tak mysla jestem tego pewna:) kiedy nastepny raz uslyszysz cos takiego nie mow ze nie to nie prawda tylko dziekuje i tyle;)

Gość mam 33 lata
do teraz myslałam tak samo jak Ty,mam 167 cm.wzrostu i waze 60 kilo,chodziłam w spodniach i długich bluzkach zeby zakryc szeroka dupe,teraz żałuje ze tak robiłam jak nie wiem to pytam ma racje,posłuchaj jej,kiedys bedziesz załowała jak ja teraz, zaczełam ubierac krotkie spodniczki,szorty ,chodze nad wode w stroju kapielowym nie w dzinsach,a najwazniejsze to słysze od kazdego ze super wygladam w krotkiej mini i bluzce z duzym dekoltem a wiem ze mam pare kolo za duzo ciesze sie kazdym dniem i ty tez postepuj jak ja a bedziesz szczesliwa głowa do gory,tym bardziej ze twoja waga jest idealna

widzisz ? ;).....gdybys napisala ze wazysz 72 , napisalbym : odstaw batonika :).....a tak ! mozesz sobie na niego pozwolic, bo juz z samej wagi i wzrostu jestes atrakcyjna :)

Gość mała 160/52
batonikow staram sie unikac, kazdy posilek ktory spożywam przyprawia mnie o kolejne wyrzuty sumienia i to że piszecie że wygladam ok do mnie nie dociera i to jest moj problem. Kiedy zaczelam tyc moja rodzina a glownie mama krzyczala na mnie ze jem za duzo, ze utyje, każdy mnie krytykował - jedzac czulam jakbym robila cos zlego... pewnie stad te ukrywanie sie przed swiatem podczas jedzenia, niepotrafię tego zwalczyc:(

drzemie w tobie poczucie winy i tyle.....najblizsi dali ci to odczuc i to byl blad :O o batonikach pisalem serio .... sprobuj przez tydzien ostatni posilek zjesc o 17.....pozniej juz tylko napoje lub owoce, jesli laknienie cie dopadnie :) za tydzien mi podziekujesz :)...... zreszto co ja do cholery pisze ! :O przeciez wage masz ok! to po jaka cholere sie odchudzac :O

Gość mała 160/52
ha! moj pierwszy i ostatni posilek jest o godz. 17!!!!!

Gość Ati Ati
Mała, a ile Ty masz latek?

[zgłoś do usunięcia] mała 160/52 ha! moj pierwszy i ostatni posilek jest o godz. 17!!!!! taaaa i wtedy wlasnie o 17 najadasz sie do pelna ! o 17 powinien byc ostani !......pierwszy wczesnie rano ....a wiesz dlaczego ? by o 17 zjesc o polowe mniej :P