Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokinieskoi

jakie soki do dzbanków

Polecane posty

Gość sokinieskoi

chodzi mi ot takie soki z kartonów. Czy faktycznie kupujecie 100% soki czy może tańsze napoje? Nie chodzi mi o jakiś najtańszy badziew, ale są napoje np gardena w korzystnej cenie..

Gość olusia260
Ja planuje kupić soki i nektary z Kauflanda.Nie są drogie a cena naprawde korzystna.Ok.2zł.W dzbankach i tak nikt nie bedzie wiedział jaki to sok a w smaku są naprawde ok.

Gość fgvfgdfgfdg
najważniejsze, żeby wódka była zimna a na popitkę mogą być pomieszane soki z napojami:) albo najpierw sok a później napoje:)

Gość wnogronko
jak badziewne soki typu kaufland czy garden to od razu sie wczuje. bo np pomaranczowych to nie da sie przelknac . lepiej kupic normalne soki i nie wymyslac bo wyjdzie ze nikt tego nie tknie

My mieliśmy sok pomaranczowy 100% z hortexu a porzeczka i jablko byly z Costy gdyz nie widzialam roznicy w smaku miedzy 100% a tym z costy

Gość my tez mamy z costy
bo tanie po prostu

Gość soki najlepszy pod wodke
to grejpfrutowy:P nie zapomnij takiego kupic

Gość po co psuć smak wódki
popijając sokami?;)

Gość najlepiej kieliszek
wodki popic drugim kieliszkkiem wodki:P

U nas były soki kupione w Biedronce - pomarańczowy, jabłkowy. Specjalnej różnicy nie czuć, a są naprawdę niedrogie.

Gość a u mni ebyły takie jakie
postawila knajpa. Szczerze mówiąc zupełnie nie pamiętam.

Gość nie sypiam z komiczne
byle tanie, byle tanie kup gardeny rozciencz woda! (50-50)

Gość kup jakie chcesz
Uwierz mi, że nikt nie zauważy różnicy, chyba że pobierze próbki do zbadania w sanepidzie czy gdzieś:D Śmiać mi się chce, jak czytam wypowiedzi, że soki tańsze to od razu poznają. Prawda jest taka, że ci smakosze to na co dzień piją pewnie wodę z kranu, a jak idą na imprezę to wymagają nie wiadomo czego- dla nich to najlepiej jakby pewnie były świeze owoce i sami by sobie wyciskali. Żenada po prostu

autorce chodzilo ze powinny to byc 100% soki ze mogą byc napoje w kartonach bo garden to zaden sok tylko napoj w kartonie zalezy kto co lubi ja osobiscie wole soki niz napoje i tak jak ktos powiedzial w biedronce są bardzo dobre soki pomaranczowe i niedrogie

Gość sokinieskoi
Zastanawiało mnie jak robią inni, bo szczerze wątpię, żeby przeciętny gość potrafił zidentyfikować co pije. Kupiliśmy w promocji Gardeny, ale są dość słodkie. Chyba dokupimy jeszcze jakieś 100% soki pomarańczowe i grejpfrutowe.

Gość soki w biedronce są dobre
???????? O matko, toż one nawet obok soków nie stały. Kiedyś kupiłam, nie wiem co mnie podkusiło i to było po prostu OBRZYDLIWE. I dlatego zawsze piję wodę, a na imprezach typu wesela wyłącznie napoje z butelek, a nie z dzbanków. Chociaż, umówmy się, po kilku głebszych robi się dokładni ewszystko jedno czym się popija. Aż do momentu kiedy najlepiej jest zagryźć kiełbasą lub ogórkiem ;)

naprawde nie czujecie roznicy w smaku miedzy firmami? sok z gardena kiedys mialam okazje sprobowac i zostalam przy wodzie bo nie dalo sie tego pic. my kupujemy z hortexa i tez z pewnoscia nie zapomnimy o grejfrucie.

Gość pierdu_pierdu
a ja proponuje w biedronce, wiara sie nie potruje, co najwyzej sie porzygają. haha.

Gość lilipukta
a ka siedzę w tej branży i powiem Wam, że w sumie wszystkie te soki są gówno warte.

nasz znajomy pracowal w hortexie tylko chyba nie w Polsce no i ponoc te niby najlepsze soki czesto robi sie ze zgnitych pomaranczy itp:/ u nas o napoje martwi sie kucharz mi tam wszystko jedno

Gość makahata
pomaranczowy sok 100% w biedronce jest w smaku jak prawdziwy sok kiedys dostalam od znajomego ktory w cysternie przewozil ten miąższ (niewiem jak to sie nazywa fachowo) z pomaranczy znaczy ten zakwas czy co to ta bylo dostalam 5 l tego bylo geste jak cholera i wystarczylo lyzeczke tego zalac wodą i byl prawdziwy sok przepyszny pomaranczowy (on wlasnie wiozl to do jakies rozlewni) ale mowil ze tam do tego dodadzą jeszcze kupe innych rzeczy zeby bardziej sie oplacalo, no i ten sok ktory sama sobie zrobilam byl tylko troszke lepszy od tego w biedronce:P