Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to juz bylo

Strach przed ciaza...strach przed rodzicielstwem...a zarazem ciekawosc

Polecane posty

Gość wiem ze to juz bylo

Mam 31 lat...boje sie byc w ciazy,boje sie porodu....nie wiem dlaczego...czuje sie jeszcze niedojrzala,choc wiem ze powinnam sie czuc inaczej.Otoczenie troche wpedza w poczucie winy....czy sa kobiety,ktore czuja sie podobnie?Chcialabym miec dziecko ale chyba jeszcze troszke czasu potrzebuje...a zegar tyk tyk tyk :( Nawet tu sie boje o tym pisac - bo boje sie ataku na mnie;) Kto czuje sie podobnie?.....

Gość wiem ze to juz bylo
samotnosc to taka straszna trwoga;) nikt?

Gość marika44
mam tak samo okropnie sie boje porodu zwlaszcza..tak bardzo chce miac dziecko ale strach i ten bol mnie przerasta..

Gość wiem ze to juz bylo

Gość wiem ze to juz bylo
witaj Mariko:) a ja nie wiem sama czego chce i to jest najgorsze....nie umiem jakos sie w tym temacie odnalezc jeszcze...

Gość grrr.....
moim zdaniem nie ma na co już czekać a potem może byc tylko gorzej wiek robi swoje...i chyba byś nie chciała sytuacji gdzie odprowadzasz swoje dziecko do przedszkola uważano Cie za jego babcie

Gość marika44
witaj..ja rowniez niewiem co robic tak pragne zostac mama ale boje sie tego wszystkiego poczawszy od porodu i potem wychowanie odpowiedzialnosc niewiem czy dam sobie rade..ale z drugiej strony jak patrze na mlode dziewczyny po 18 20 lat z wozkami to mnie az skreca i zadaje sobie pytanie jak oni daja sobie rade ja bym tak nie potrafila..choc czemu nie tez dalam bym rade i ty zapewne tez