Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleo milk

co sądzicie o CILEST??

Polecane posty

Gość cleo milk

jak w temacie :)

Gość cleo milk
hej co jest? myslalam ze tu bedzie las odp a wy nic :( no dziewczyny napewno wiele z was zazywa te tabletki i moze sie podzielic swoimi odczuciami co do nich :) zapraszam do dyskusji :)

Gość biorę i jestem zadowolona
Nie mam żadnych objawów ubocznych, nic, tylkoprzy drugim opakowaniu miałam pod koniec plamienia.

Gość cleo milk
ja wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie i czekam na "okres" :) na poczatku mialam mega wahania nastroju: od placzu po smiech- ale po ok 2 tyg wszystko minelo, troszke bola mnie piersi, plamien jak narazie zadnych nie mialam, no ale to dopiero pierwsze opakowanie a po jakim czasie (w przerwie 7-dniowej) wystepuje u ciebie krwawienie? i czy jest ono obfite czy wrecz przeciwnie? i jak dlugo trwa? i bola cie jajniki tak jak przy normalnym okresie? zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo u mnie, bo wiadomo kazdy organizm inny :)

Gość cleo milk
up

Gość laaalka
a mnie cały czas bolała głowa i miałam wahania nastroju,libido tez spadło i dlatego je odsatwiłam.jedynym plusem były wieksze piersi.Co do okresu z odsatwienia to było minimalnei prawie bezbolesne

Gość biorę i jestem zadowolona
Krwawienie mam zwykle mniej więcej po 2-3 dniach od odstawienia. Żadnych bólów, nabrzmiewania piersi, nic, jedynie leciutkie skurcze przez 1-2 dni. W porównaniu z tym co było zanim zaczęłam brać pigułkę, po prostu nawet nie zauważam, że mam okres ;)

Gość cleo milk
ja nadal czekam na krwawienie z odstawienia :)

Gość cleo milk
nikt nie chce sie wiecej wypowiedziec :(??

Gość cleo milk
up

Gość hexunka
a dla mnie sa ta najlepsze tabletki, mimo ze czasem w trakcie brania pojawiala sie male plamienia. bralam juz rozne ale przy cilestach nie spada mi ochota na sex i nie mam klopotow z nawilzeniem

Gość cleo milk
czyli co sluza :) dzisiaj mija 4 dzien przerwy 7-dniowej a krwawienia dalej nie mam, w ulotce jest napisane ze moze sie nie pojawic, czy ktoras z was tez tak miala?

Gość cleo milk
jak narazie po prawie 2 opakowaniach mi sluza :)