Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpowrotnie...

***Wyznanie***

Polecane posty

Gość Bezpowrotnie...

Dziękuję... za to, że byłeś ze mna w najważniejszych momentach za to, że Cie pokochalam za to, że spędzałes ze mna każdą wolną sekundę Twojego życia za to że wracales na nogach 7 km przy -20stopniowym mrozie, żeby tylko spędzić ze mną choć 10 minut więcej za to, że otwarcie mówiłeś o uczuciach za to, że dawałeś mi ciepło i miłość, jak nigdy nikt wcześniej za to, że wzbudzałeś moją zazdrość za to , ze potrafilismy się kłocić , płakać razem, a potem kochać szaleńczo za tony piwka , które razem wypiliśmy rozmawiając o wszystkim i o niczym za to że gdy byłeś w pobliżu, zawsze pojawiał się usmiech na mej twarzy za to , jak po kryjomu trzymałeś mnie za ręke za to, że ja Cię tak bardzo kocham a Ty tego nie wiesz, bo nie możesz wiedzieć:( za każdy dzień i każdą noc, za to ,że ZAWSZE byłeś o każdej porze... za pomoc za szczescie za czułość za pocałunki Przepraszam że musze odejść, zniknąc na zawsze PAMIęTAJ Już zawsze będę Cię kochac, choć w ukryciu i daleko .... zawsze.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:((:(: Teraz wiem.... byłeś częścią mnie......

Gość nigdy nie mów zawsze
a świstak siedzi i zawija zawsze będzie zawijał, bo jest częścią słodkiej tajemnicy

Gość kl
ale ladnie a dlaczego nie mozecie byc razem opowiedz

Gość jaaaaaasne kupy sie
nie trzyma... Ty go kochasz a on nie wie... ale ze mu dupy dawalas to wie :P

Gość tak ja rypiecie
z góry na dół a to wyznanie jest super... tylko szkoda, że takie smutne :(

Gość Bezpowrotnie...
Nie możemy być razem.... Tak się poukładało życie, trzeba było zrobić chłodną kalkulację i zrezygnować z czegoś w imię czegoś innego Probuję się w tym odnaleźć , ale jest bardzo ciężko..... Wydaje mi się, że już nigdy nic nei będzie takie samo, że już nigdy słońce nei będzie tak samo świeić, trwa nei będzie tak zielona, a niebo tak błękitne, jak wtedy kiedy ON był... że nigdy maliny nie będą już tak samo smakować, a uśmiech nei będzie tak szczery:(

Gość jak widze takie laski
to ręce mi opadają. Żal.