Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicaaaaa

CZY PIERWSZY RAZ BOLI?

Polecane posty

Gość Dziewicaaaaa

Jaka pozycja bylaby najlepsza moze wy mi pomozecie?

Gość SUNIA- Debiutantka
klasyka- po Bożemu ... ja nic nie czułam ( ani bólu ani przyjemności) pozdrx

Gość Dziewicaaaaa
no wlasnie tez tak myslalam ale mam jakies leki juz nie raz probowałam z chlopaiem ale jakos sie bałam bolu krwi wstydu sama nie wiem czego.. mam 21 lat i chce to z nim zrobic tylko tak jak pisze boje sie!! jest czego?

Gość jsdcbkjdc
Opisze Ci najlepsza pozycję na pierwszy raz ;) : Kobieta kładzie się normalnie na plecach ,ale nogi zgina w kolanach i podciąga do klatki piersiowej. Wtedy miednica skierowana jest w górę i członek przebijając błonę naciska na jej środek dzięki czemu ból jest najmniejszy.Dodatkowo partner musi wykonać szybkie i silne pchnięcie ,bo z tym jest jak z odklejaniem plasterka ,im wolniej tym bardziej boli więc trzeba raz a porządnie. Później nie powinno juz byc problemów Ja próbowałam trzy razy zanim się udało ,ale jak tylko odkryliśmy ta pozycję to w końcu wyszło i nie popłakałam się z bólu ,a miałam wyjątkowo grubą błonę . Nie stresuj się to ból nie będzie taki straszny ,najlepiej o nim w ogóle nie myśl i idź na zywioł :P

Gość wiNnA002
1.musisz być trzezwa 2musisz być rozluzniona 3 musisz go KOCHAĆ-wtedy to będzie przyjemne 2 punkt jst ważny. 4 niech cię rozpali!!!!

Gość wiNnA002
aaa i jeżeli chcesz to uzuj oprucz NAWILŻANEJ prezerwatywy lubrykantu lub oliwki do ciała będzie łatwiej szło

Gość brtjo3tvjdlcm
nie bolał, nie było krwi, nie było orgazmu

Gość wiNnA002
Kobieta powinna sie psychicznie przygotować do orgazmu być odprężona skupić się na przyjemności...:)

Gość wiNnA002
Jest tu kto??? macie jakieś pytania?? chętnie odpowiem na wszystkie

Gość Dziewicaaaaa
wiesz co sama nei wiem czego tak naprawde sie boje wiem ze jest to dla ludzi ale .. now alsnie jest to ale.:( bardzo kocham swojego chlopaka ale boje sie bolu i rozczarowania ;/

Gość Dziewicaaaaa
a jak w tym samym dniu bedziemy sie kochac drugi raz to caly czas w pozycji klasycznej czy wtedy mozna juz kombinowac?

Gość jsdcbkjdc
Niektórzy mówią ,żeby poczekac aż się wygoi ,ale mi się nic nie stało jak się kochaliśmy na drugi dzień :P Nawet w trakcie tego pierwszego stosunku mozecie zmienić pozycje ,bo po przebiciu błony juz nie powinno boleć ;)

Gość wiNnA002
dO DZIEWICA_u niektorych kobiet ta błona jest nie wyczuwalna.Przeciez to nie jest jakis korek czy tam właz..Mi naprzykład nic nie pękło i nie bolała przy pierwszym razie..

Gość wiNnA002
Dozwolone są wszystkie pozycje..dla początkujących lepiej bez hardkoru delikatnie

Gość wiNnA002
też się bałam przed 1 razem..mimo wielkiego uczucia do faceta

Gość wiNnA002
Słabo coś piszecie

Gość Dziewicaaaaa
no wlasnie probowałam juz kochac sie z moim chlopakiem 3 razy ale za kazdym razem sie cofałam.. Pobudzał mnie byłam juz podniecona ale jednak powiedzialam ze nie - innym razem. I tak odwlekam to az w koncu chlopak sie wkurzy i odejdzie ( chociaż mowil mi ze poczeka tyle ile tzreba, jak bede miala jakies watpliwosci ze nie mam sie spieszyc) nigdy nie nalegał . Tylko ze chcialabym wreszcie pójsc na przód i dac cos od siebie :)

Gość szwagierka
to sie poprostu robi a nie przezywa 50 razy spontan jest najlpszy mnie nic nie bolalo orgazm byl no tylko brzuszek pobolewal u dolu:P

Gość patryczek lisko
do roboty a nie gadanie:P zawsze mialem normalne dziewczyny ktore nie przezywaly czy bedzie bolec czy nie poprostu bylem delikatny one mi ufaly i tyle a takie panikary to w kosmos wystrzelic:P

Gość witnikowa
sproboj to zobaczysz

Dziewica poczytaj co pisze jsdcbkjdc, praktycznie dobrze radzi no niech chlopak dobrze cie trzyma zebyc mu sie nie wypknela, i zdecydowany, po sekundzie bedzie po wszystkim...powodzenia

Gość Dziewicaaaaa
moze poprstu tobie tego nie mowily ze sie boja, albo poprostu nie kochałes sie z dziewicami. :) No tak lepiej zebym sie pytała nie czytała i najlepiej jeszcze na łąwce w parku. Pytam dlatego że nie wiem a chciałabym sie dowiedziec :)

Gość Dziewicaaaaa
Mr brrrr he dzieki :)

Gość Dziewicaaaaa
a ile trwał wasz pierwszy raz?

wiesz są faceci którzy takimi przypadkami sie specjalizuja moze do takiego sie zgosić?

Gość Dziewicaaaaa
nie nie ale dzieki za rade :)

ogólnie błona czeka na to żeby peknąc tak jest skonstruowana ale zdarząja sie cięzkie przypadki nawet czasem chirurgicznie ale probowac próbowac

Gość Dziewicaaaaa
aha no to ciekaiwe;]