Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spac sie chce

jak sobie radzic

Polecane posty

Gość spac sie chce

Co robic, zeby moc zasnac przy zapalonym swietle, hulajacym kompie, czy telewizorze, przy rozmowach, muzyce. No inni nie maja problemow. A ja tak. Codziennie na prochach?

Wietrz mieszkanie, pij ciepłe mleko, współżyj przed snem...powinno pomoc;)

Gość spac sie chce
nie, no mieszkanie to teraz sie wietrzy non stop, ze tak powiem ;) Nieustannie ;) A wspolzycie przed snem to dziala na mnie wrecz odwrotnie... Moze zainwestuje w mleko lepiej :classic_cool:

Gość a propo
wylączyć komputer zgasić swiatlo muzykę i telewizor tez wylączyć i powiedziec ze tez jestes czlowiekiem i musisz sie wyspac,

Gość spac sie chce
a propo --> No to by bylo rozwiazanie idealne ;) Niestety poki co musze szukac innych rozwiazan :P

Gość a propo
dlaczego to ty musisz szukac innych rozwiązan a nie ten drugi co ci spac nie daje? sypiasz w nocy czy w dzien?

Gość spac sie chce
No w nocy, w nocy ;) Ja w nocy ;) Musze zasnac, bo wczesniej wstaje. A na moje pretensje i prosby to jest tylko jedna odzywka "to spij". Ale ja tak nie umiem no. Jak Wy sobie z tym raczicie? Bo podobno tylko ja jestem takim dziwakiem, ze zeby spac musze miec calkowite ciemnosci i cisze...

Gość a propo
wspolczuje ci bo jak sie ma kolo siebie takiego bydlaka co sie z nikim nie liczy to tylko sie pochlastac. wyjscia nie masz zadnego bo ten typ uwaza ze przeciez mozesz spac a on musi sobie pouzywac kompa. jakby mial cie zrozumiec to juz dawdo zrozumialby, sprubuj jeszcze odwdzieczyc mu sie tym samym, moze to cos da, ale wątpię

Gość spac sie chce
To nie tylko maz... To jeszcze inni czlonkowie rodziny. Wszyscy maja mnie za dziwaka, bo tylko mi przeszkadzaja rozne drobiazgi podczas snu... Znaczy zwykle az tak tragicznie nie jest, uda mi sie troche podrzemac ;) Ale teraz juz 3 noc z kolei prawie nieprzespana i czuje jak zasypiam w robocie. Robota stoi, a ja nie mam w ogole rzeskosci umyslu by cokolwiek ruszyc... Jak sie skarze i zale to mowia, ze to moja wina, bo kazdy normalny jkak jest zmeczony to spi. Ale nie ja :classic_cool:

Gość spac sie chce
Nigdy nie mialam problemow ze snem. Czy to sie pojawia na starosc, czy co... :O

Gość a propo
ajak u arabów, jak by byl zmęczony to usnąłby nawet na kamieniu

Gość spac sie chce
No niestety finansowo to nie mozliwe kupic mieszkanie ;) A wynajmowanie? Za stara jestem na mieszkanie w komunie :P Tak to jednak z rodzina. A z obcymi, byc w domu i sie krepowac, bo obcy mi sie kreca. Nie, to nie dla mnie... Planuje kupic jakies prochy... Tylko boje sie, zeby sie od tego nie uzaleznic :O

Gość a propo
a ile ty masz lat ze taka stara jesteś ?

Gość spac sie chce
30. Nie napislaam, ze "taka stara". Ale nie mam ochoty na mnieszkanie z obcymi ludzmi... Na studiach i owszem... Ale bez przesady, ile mozna ;)

Gość a propo
to ty mlodza dziewczyna jestes, nie ględź tylko szukaj mieszkania : z kolezanką, facetem albo osobnego, ta rodzina to ci potrzebna chyba po to zeby mial ci kto w spaniu przeszkadzac.

Gość spac sie chce
to myslicie ze z obcymui osobami latwiej o kompromis? Rodzine to przynajmniej moge opierdzielic od czasu do czasu... No nie stac nas na osobne mieszkanie. Jak mam sobie isc mieszkac, sama bez meza? Zaraz truc, cos na sen tylko chcialam, moze ziolowe jakby bylo. Moze sie przemoge i w koncu nie bede mi rozne drobiazgi przeszkadzaly w spaniu...

Gość spac sie chce
ja juz mialam okazje mieszkac nie w domu, z obcymi ludzmi (znaczy nie z rodzina). To nie jest dobry pomysl na przyszle zycie. No przynajmniej ja nie chce, zeby moje zycie tak wygladalo... chialabym miec wlasne 4 katy, pewnie. Ale to niestety odlegla perspektywa i narazie w sferze marzen tylko...

Gość spac sie chce
No jak juz mowilam - mieszkalam tak w wynajetym mieszkaniu. I duza ulga bylo zamieszkanie spowrotem z rodzicami. Dlatego wydaje mi sie, ze na starosc mnie jakas bezsennosc dopadla, bo wczesniej mniej mi przeszkadzaly nocne halasy :O Pracuje ale nie zarabiam na tyle duzo, zeby odlozyc na mieszkanie :O Maz tez pracuje ale ma na pozniej do pracy, moze sie wyspac rano i czesto w nocy wlasnie konczy pracowanie itp... Poza tym, zeby zasnac to musi sobie wlaczyc TV, czy radio. Wiec przeprowadzka nic mi nie pomoze raczej ;)

Gość spac sie chce
a siostra i kuzynka to nie rodzina? Tez mieszkalam bez rodzicow. Ale glupio po slubie mieszkac w "mieszkaniu studenckim". przynajmniej mi. Nie chce nikogo obcego w moim domu. Ja sie krepuje. Bardzo bym sie chciala wyprowadzic ale niestety nie stac nas na mieszkanie...

Gość dziwna jakas jestes
dziewczyna ci podala pomysl uwazam calkiem sensowny,wydaje mi sie ze z wygodnictwa siedzisz rodzicom na glowie, skoro oboje pracujecie, nie wyobrazam sobie pracujac i majac 30 lat maz pewnie tyle samo siedziec u rodzicow, ale moim zdaniem to wasze wygodnictwoa jak bedzie jeszcze dziecko to co wtedyßdzieciak potrzebuje tez spokoju do spania,pomyslalas o tym?

Gość masz 3 dychy
i mieszkasz z rodzicami?:o

Gość anka_skakanka hula
glupio to po slubie majac swoja rodzine i pracujac mieszkac z rodzicami:o:o:o co to za chlop ten twoj maz?:o bez jaj:o

Gość spac sie chce
Ej no bez przesady... Gdzie mam sie wyprowadzac?? Razem z rodzicami budowalismy ten dom. Juz pomijam fakt, ze to moja najblizsza rodzina ale to moja wspolwlasnosc jest. Mieszkalam osobno w LO i na studiach ale teraz chcialam w koncu osiedlic sie, zapuscic korzenie i zalozyc rodzine. Co w tym zlego?? Jak rodzicom na karku?? Przeciez zarabiam wlasne pieniadze i utrzymujemy sie sami!! Ja o jednym, Wy o drugim :O

Gość spac sie chce
dopoki nie bedzie nas stac na osobne mieszkanie nie widze najmniejszego sensu wyprowadzac sie... 1/3 domu nalezy do mnie ;)