Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wtulona

nie mam okresu , temperatura w pochwie .

Polecane posty

Gość ona wtulona

11 dzień nie mam okresu.. U gina byłam dwa tygodnie temu, skierowanie na USG dostalam, nie poszlam , bo kolejki zbyt duze.. Okres sie spoznia. Temp w pochwie teraz - 37. Temp . wczoraj o 11 po poludniu - 37.1 Tak wysoka temperatura o tak wczesnej porze coś oznacza? Nie piszcie i zrob test , tylko pytam o Wasza opinie.. Bo testow w ty i poprzednim miesiacu zrobilam naprawde duzo..

Gość ona wtulona
Do tego bolały Cię może piersi i żadnych innych objawów nie było widać? Bo ja tak właśnie mam . Przeszywający ból piersi już od dwoch miesiecy prawie.. raz ustal na tydzien , potem znow, juz okolo trzech tygodni nie moge się do nich dotknac :(

Gość inkkkkkkkka
jak robiłas testy to w ciaży nie jesteś.Prawdopodobnie dopadła Cię jakaś innfekcja stąd opóźnienie okresu lub zaburzenia hormonalne.Poza tym wakacje-starczy ze gdzieś wyjechałaś,dla organizmu to też taki szok niegdyś zawsze wyjazd łączył sie z rozregulowanym okresem.

Gość inkkkkkkkka
a co do bólu piersi,piersi bolą przed okresem,w trakcie infekcji w orgniżmie w trakcie temperatury.Normalne,wiec nie wkręcaj sobie ciąży:)

Gość inkkkkkkkka
druga sprawa czesto tabletki typu antybiotyk otrafi rozregulowac cykl,brałaś?

tylko, ze bylam u gina. ZDROWA. tyle na ten temat powiedzial . testy robilam dosc dawno, jakies 1,5 tyg temu,a okres spoznia mi sie 11 dni . Wiec czego przyczyna jets temperatura? bol piersi ? i brak okresu? (nigdzie nie wyjezdzalam) wiem, ze piersi bola przed okresem, tylko ze chyba caly miesiac na okraglo nie bola.. kiedy mnie juz bola od dwoch - trzech tygodni bez przerwy . Raczej calego cyklu by mnie nie bolaly .

Nie biore antyiotyków , ani żadnych lekarst. Jedynie tabletki od alergii. Ktore biore praktycznie caly rok na okraglo . I niczego one nie zmieniaja.

Gość inkkkkkkkka
test mógł być za wczesnie zrobiony,wiec go powtórz.lekarz bez konkretnycgh badań nie powie Ci czy jesteś zdrowa.Robiłaś badania hormonalne?

Gość inkkkkkkkka
co do leków ...w organiźmie nastepuje kumulacja leku pod wpływem dłuższego brania,może to spowodowac wahania hormonalne i niekoniecznie na poczatku.Lekarze mówia że generalnie nie ma wpływu,generalnie,natomiast mojej mamie wiele leków branych dłużej powoduje poważne zmiany w obrazie krwi.

Gość inkkkkkkkka
te zmiany zawsze były powtoerdzane przez hemetologa.

Gość inkkkkkkkka
druga sprawa,miałaś realną mozliwosć zajscia w ciaze? realną,zabezpieczałaś się?

No nie, nie mialam jeszcze konkretnych badań. Testu robic nie bede, tylko w tym, albo przyszlym tygodniu pojde na umowione wczesniej USG :P O ile wytrzymam do tego czasu i nie pójde do apteki :D

Nie, stosunek przerywany . . . Seks bez zabezpieczenia . Lolcia - wiele ich już zrobiłam .. Poczekam :)

Gość inkkkkkkkka
masz usg nie po to aby potwierdzić ciaże ale wykluczyc ewenyualne torbiele na jajniku...

Gość inkkkkkkkka
wiesz ja tez długo mopierałam sie na stosunkuu przerywanym i tez nie zaszłam w ciaze tyle ze u mnie ciąże z moim meżem nie bedzie tanowiła wiekszego problemu,nbo jeszcze dzieci nie mamy:)

kochana po 11 dniach braku okresu nalezy zrobic tes i wybrac sie do lekaza .. bo jezeli jestes w ciazy to nalezy brac witamniny i zrobic badania czy widac juc pecherzyk wedlug mnie tak powinnas sie zachowac.. wszystko wtedy by sie wyjasnilo i bylabys spokojniejsza:)

Wiem wiem, ze po to dostalam skierowanie na USG. Nie wiem co sie dzieje z tym brakiem okresu.. i chyba sie na niego na razie nie zapowiada, bo zadnych zmian nie czuje . . . czas pokaze :) Nie wiem w takim razie czy jest sens mierzyc tempke ? Skoro mowisz ze temperatura i bol piersi są przy infekcji.. ale mysle ze zadnej nie mam, bo wtedy tez czuje sie pieczenie swedzenie czy cos.. nie woiem .

ja tez mam podwyzszoma tempke i bul piersi a okres spuznia sie 2 dni i mam nadzieje ze to ciaza :)

Lolcia, ja na przykład miałam tak, ze okres mi sie spoznial max 4 dni... zawsze na czwarty dostawalam. A tu juz 11 ; o

Gość inkkkkkkkka
aby zaburzyć cykl nie musi być infekcja pochwy,ale zwykła infekcja organizmu.w każdym razie nie ma co panikowac.Ja na Twoim miejscu bym nie mierzyła temperatury bo np u mnie temperatura kompletnie sie nie sprawdza,mam przeróżne:)

Gość salllly
zrob jeszcze jeden test jesli jestes w ciazy juz na 100% ci wykaze.

Gość salllly
zrob jeszcze jeden test jesli jestes w ciazy juz na 100% ci wykaze.

Gość salllly
mowisz ze zrobilas wiele testow no ale 1,5 tygodnia temu

wczesniej jak robilam testy wychodzila druga blada kreska, i tak wciaz.. dlatego nie chce na razie robic i znow nie rozumiec wyniku testu .

kochana jak ci wyszla 2 blada kreska to jestesw ciazy ale wczesnej teraz powinna juz wyjs ci 2 kreska widoczna:)

ona wtulona - a mierzyłaś temp. rano przed wstaniem z łóżka??? bo tylko ta jest naprwdę wiarygodna ale po 11 dniach spóźnienia test powinien być wiarygodny