Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valkiria74

finanse

Polecane posty

Gość valkiria74

pomozcie mi prosze bo zwariuje!!!mam drugiego meza i on nie chce mi oddawac wyplaty choc pierwszej zonie oddawal cala i nawet na papierosy nie mial.ja mam 2 dzieci a on 1 z 1 malzenstwa.i teraz wymyslil sobie ze wszystko w domu dzielimy na 5 osob a przeciez dzieci nie zarabiaja:((((on zarabia prawie 3 tys a ja polowe poczulam sie tak jakby mnie i dzieci utrzymywal prosze doradzcie mi cos bo siedze i rycze mam zle mysli i czasami zaluje ze drugi raz wyszlam za maz:((((((doradzcie mi cos

Gość Yrek
Najlepiej to usiądź z mężem i porozmawiaj, Łacznie macie 4500 zł ? powiedzmy 4000 zł po opłaceniu zostaje Wam ok 3 000 zł Tworzycie jedno gospodarstwo domowe i na dodatek jesteście małżeństwem, nie wiem jak Twój mąż sobie to wszystko wyobraża, środki powinniście dzielić po równo. Rozumiem że zarabia raz więcej od Ciebie ale facecie z reguły zarabiają więcej więc to czy zarabia mniej czy więcej nie powinno nikogo zdziwić. Poproś męża o szczerą rozmowę usiądźcie i przedstaw mu cały temat że nie wyobrażasz sobie takiego życia

Gość o matkojjj
a z jakiej racji on ma ci oddawac swoja wyplate, gdzie jest napisane ze kobieta musi rzadzic finnsmi

Gość a czemu ty mu nie oddasz
swojej wypłaty

Gość straszna kicha
jezeli jestescie malzenstwem to macie wspolne gospodarstwo domowe i powinniscie wspolnymi srodkami wspolnie gospodarowac radze szczera rozmowe bez klotni inaczej to nie ma sensu:o

Gość polak_mały
ja pierdziu dlaczego w tym kraju sa same stereotypy , czemu facet ma oddawc wyplate swojej kobiecie, a czemu np. nie odwrotnie, czemu w wiekszosci przypadkow mowi sie facet ma obowiazek zarabiac na rodzine, kobiety w niektorych przypadkach mowia ze jest rownouprawnienie a czemu w sprawach finansowych go ma nie byc, rozumiem jest malutkie dziecko jest karmione piersia no to ok. wiadomo ze kobieta nie pojdzie do roboty, a w innych przypadkach. Osobiscie znam malzenstwo , gdzie dziecko skonczylo 6 m-cy nie bylo karmione piersia i ojciec poszedl na urlop macierzynski a babka do pracy i uwazam ze jest to ok. A jak słysze on mi nie oddaje wyplaty to mi sie noz w kieszeni otwiera