Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuśkaa

Leżenie w ciąży w prywatnej klinice jaki to koszt?????

Polecane posty

Gość Zuśkaa

Leżenie prawdopodobnie 7 miesięcy, w prywatnej klinice- jaki to koszt? I poród cc ?

Gość Zuśkaa
Ktoś się orientuje :-)

Gość Zuśkaa
up

Gość Zuśkaa
Nikt nie napisze nic na ten temat ? :(

Gość zapytaj google
znajdz telefony do kilku klinik, podzwon i sie popytaj, tam dostaniesz najlepsze informacje

Gość 1234567....
zgadza się zadzwoń do danej kliniki i dowiedz się jakie mają ceny ....może być tak że ceny będą się różniły

Gość Zuśkaa
Tak też zrobię, tylko liczyłam na informacje od dziewczyn, które korzystały z prywatnych klinik.

Gość zuska jak bedziesz dzwonic
to napisz tu pozniej ile kosztuje taka przyjemnosc ... bo sama jestem ciekawa :P

140 doba ale nie wiem czy na taki dlugi czas obowiazuje taka cena i czy w ogole mozna tam lezec tak dlugo

Gość Zuśkaa
Chodzi o to,że jeśli ciąża jest prowadzona przez lekarza,który ma prywatną klinikę.. i w tej ciąży są wskazania żeby kobieta leżała.. Jak Oni w klinice to rozliczają ..? W razie coś ktoś wie, to proszę piszcie ;-) Dzięki

autorko ja Cie nei rozumiem chyba :/ u mnie jest prywatna klinika ale nikt tam nei lezy dluzej niz 2 tygodnie, kobiety co musza byc w szpitalu leza w panstwowym, a lekarz prowadzacy do nich przychodzi skoro chca miec prywatne wizyty, tak bylo z mkoja kolezanka dwa lata temu moze cos sie zmienilo

Gość Zuśkaa
Rozumiem Cię, nie wiem jak to jest jeśli lekarz przyjmuje tylko prywatnie w swojej klinice, musi położyć ciężarną ( nawet na kilka miesięcy )bo ciąża jest zagrożona (nie ma możliwości poprawy) to położy pacjentkę prawdopodobnie u siebie w klinice czy da skierowanie do państwowego szpitala (???) ?

Gość kalinka--
No ale aż 7 miesięcy chesz leżeć na łóżku szpitalnym? A to nie lepiej w domu? Prywatna klinika jak nie ma umowy z NFZ to pewnie byś wydała fortunę, jeśli ma umowę to za darmo. Ale na 7 miesięcy Cię nikt do szpitala nie weźmie, nawet państwowego, przecież to śmieszne. No max na miesiąc.

Gość Zuśkaa
Dzięki za wyjaśnienie ;-) ok to już wiem trochę więcej. Wychodzi na to,że jeśli będę musiała leżeć to trochę w szpitalu a trochę w domu.. Jeszcze jedno-ale są przecież przypadki,że kobieta całą ciąże przeleżała w szpitalu.. to dlaczego piszecie,że to nie możliwe ??

da ci skierowanie do panstwowego i tam do ciebie przyjdzie, a do kolezanki powyzej - kobiety leza po pol roku w szpitalach, miesiac to jest minimum, przy ciazy zagrozonej :/

Gość Zuśkaa
Dzięki "Myszsza"🌼 czyli jednak szpital :(

ale niekoniecznie, nie smuc sie :) ja tez mialam lezec w szpitalu a lezalam tylko tydzien :) w domu tez mozna lezec :) chyba ze jest jakas bardzo zla sytuacja zdrowotna to jzu niestety :/

Gość Zuśkaa
Dzięki :) Gdyby ktoś coś jeszcze chciał dodać,może własne doświadczenia z leżeniem w klinice prywatnej,lub jakieś ceny czy inne konkrety to piszcie.

Gość a dlaczego mialabys
lezec cala ciaze w szpitalu?

niestety są kobiety które muszą leżec cała ciąże w szpitalu moja koleżanka musiała tylko wcześniej miała 4 poronienia ( mimo ze tez była w szpitalu) tę ciąże przeleżała plackiem jak tylko zrobiła test to lekarz dał jej skierowanie do szpitala , nie wolno jej było nawet dzbanka z woda podniesc tylko szklanke nawet do wc nie wstawała ale sie udało ... takze sa skrajne przypadki ... a ona miała skierowanie od lekarza wlaśnie ktory przyjmowal tylko prywatnie i nie pracowal w tym szpitalu ale do niej na wizyty przyjerzdzal do niej wychodzilo okolo 50 zl. drozej niz normalna wizyta

Gość Zuśkaa
Dlatego,że mam ciąże zagrożoną i to mocno. North Yorkshire -można wiedzieć dlaczego twoja koleżanka poroniła tyle razy :( , jaka była przyczyna tego,że nie mogła donosić ciąży?

Gość Zuśkaa
Jeśli coś wiecie.. piszcie będę wdzięczna za każdą wskazówkę :-) Zwłaszcza od dziewczyn,które mają doświadczenia z prywatnymi klinikami.

tak dokładnie nie wiedzą co był nie tak robiła tone badań i wszystko wyszło ok. niby zdrowa wszystkie wyniki prawidłowe bardzo sie oszczedzała....

Gość Zuśkaa
"North Yorkshire" dziękuję za odp :-) Jak któraś coś wie o prywatnych klinikach to piszcie. Dzięki