Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skórka pomarańczy

Celulit - Pomocy !

Polecane posty

Gość niedasie pozbyc
skorzystaj z rady ladaco ;) PS. Ja tez mam :classic_cool:

Gość ja Ci powiem tak
zapisz sie na spinning i zasuwaj co najmniej 4 razy w ty, do tego codziennie zimne prysznice, masaż e bańkami i kremy powinien sie zmniejszyć :]

Gość ja Ci powiem tak
to ci napisałam, naważniejsze to ruszyć dupe sprzed komputera, cellulit uwielbia obijanie sie przed kompem

Gość Sozinha
Sport,sport sport:)nie ma że nie masz czasu:)Zapisz się na aerobic,ja cwicze od 3 tyg(3*w tyg) i już widze róznice...Nawet na kosmetyczke musiałabyś znaleźć czas-wiem że na cellulit jest tzw.żelazko i elektrostymulacja...efekty są,ale łatwo je pozniej zaprzepascic:)Aero jest lepszy,nie dość,że udzieli Ci się dobry nastrój to bedziesz miała piękne jędrne ciało:)będziesz w formie non stop i będziesz na bierząco spalać swoje obiadki:)POLECAM:)

Już gdzieś o tym pisaliśmy. Ja polecam intensywny trening na orbitreku (z 3 razy w tyg, zacznij od 30 minut, przedłuż do godziny i więcej), pij dużo wody, żeby oczyścić organizm z toksyn, kup jakiś masażer i ja np zamówiłam sobie coś takiego http://www.suplementymbm.pl/shop/?id=3 Jest to żel detoksykacyjny, mający na celu oczyszczenie organizmu z toksyn, a cellulit, to nic innego jak właśnie toksyny.. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość Anna Kołodziejczak
Można spróbować prostych przepisów ze strony www.kosmetykanaturalna .pl na temat cellulitu. Jest to peeling ziołowy (np. sproszkowany skrzyp) z użyciem kwasu mlekowego 5%. Peeling pozwala pozbyć się obumarłych komórek naskórka i ułatwić przenikanie aktywnych substancji. Oraz maski i okłady na uda z soli morskiej, morszczynu i glinki zielonej. Polecam masaż ud z kremem antycelulitowym, który też można zrobić samemu. Szczegóły na stronie. Anna Kołodziejczak- Autorka „Domowy salon piękności”