Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek z Warszawy

No i starciłem pracę

Polecane posty

"teraz zarabia 4 tysiące złotych administrując bazę danych w jednej firmie." nie nosz kurde :D:D:D Ten gość jest zajebisty :D Stary - gdzie Ty żyjesz? 4 tys w Warszawie, to zarabia pracownik niższego szczebla w dowolnej korporacji zajmujacej sie rynkiem finansowym i to na początku..

komiczne ty jestes taki madry, powiedz lepiej gdzie ty pracujesz i ile zarabiasz idiota chociaz i tak watpie ,ze ci ktos uwierzy wiec moze oszczedz sobie w ogole tych wpisow

Gość Darek z Warszawy
Jak się ma plecy to się może i zarabia więcej 4 tysiące. Tacy bajkopisarze tylko na onecie

Gość oj Darku
Wcale nie jest tak źle,idź na tą terapię DDA,bo Twoje problemy mają początki w przeszłości.Pijaństwo nałogowe kogoś z rodziny to przykra sprawa.Takich ludzi mało kto zrozumie. Najczęściej ci u których ktoś pił w rodzinie.

Gość wiiiikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
albo ja nienormalna jetem albo tu co niektorzy kity wciskaja sluchajcie ja ukonczylam dwa kierunkui studiow mieszkam w 50 tysiecznym miescie , wsumie widze ze tu wszystko o znajoosci sie rozbija i od roku pracuje w urzedzie gdzie zarabiam 1100 i czuje sie jak zero bo donosicielstwo i opierdol za wszystko od dyrekcji jets na porzadku dziennym, ale mam dzieci mieszkanie i nie wiem co dalej rzucic to w diably? Ale kurde jestm juz kolo 40 stki

Gość Darek z Warszawy
Dlatego czuję się jak dziecko w dorosłej skórze. Seryjnie. Takie wielkie zagubienie

Gość tylko że
dla tych terapeutów wszyscy są uzależnieni,nawet ci co piją sobie drinki w weekend z ukochanym:P przesadzają jak mało kto :classic_cool:

Gość tylko że
wikiiii ale on ma 23 lata i wszystko może się zdarzyć

Gość wiiiikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja rozumiem ze mlody czlowiek w duzym miescie powinien sie starac o lepsza prace ale kurde co robic w takiej dziurze

Gość oj Darku
Terapeuci od uzależnień przesadzają,to fakt.Ale nie można brać wszystkiego do siebie i np.tego że drinkowanie z facetem w weekend to alkoholizm.:P 💤

Gość Darek z Warszawy
No tak ale jak człowiek jest zagubiony w tym życiu. Tak wiem za dużo myślę, taki ze mnie mały filozof. Wolę się zastanowić zanim coś zrobię ale czasem te myślenie jest za długie

no wlasnie masz juz swoje cele, wiec zaczynaj od dzialania. najlepiej juz jutro. a duzo jest takich zagubionych osob, szczegolnie tych samotnych, bo nie maja jakos potwierdzenia,ze to co robia jest dobre. dzialaja w pojedynke i to tutaj jest ciezsze.

Gość Darek z Warszawy
no jak jak Jak byś wyczytała z moich myśli. Bo jest dokładnie tak jak piszesz, że nie mamy potwierdzenia w tym co robimy. Dlatego patrzę na innych. Sam niew iem czy coś dobrze robię czynie :(

brak poparcia ze strony rodzicow, wlasciwie czesciej sie slyszy krytyke niz dobre slowa, a gdy w koncu sie pojawia, nie wierzysz w nie. podejrzewasz podstep w komplemencie, ze mozesz cos dobrze robic. zauwazylam jak np. Niemcy wychowuja swoje dzieci; od malenkiego wmawiaja im jacy sa super, jak wspaniale cos zrobili, ze sa najlepsi. i oni w to wierza. i osiagaja wiecej, mlodziez jest pewniejsza siebie, maja zawsze swoje zdanie. moze to przypadek, ale nie znam jeszcze niesmialej osoby pochodz. niem.ale moze to jakis przypadek. nie mam (juz)nic do moich rodzicow, ale ja z siostra bylysmy zawsze do kogos porownywane, ktos kto byl lepszy, przez co zawsze bylysmy te gorsze. jak dostalam czworke to bylo pytanie czemu nie piatke, jak piatke to czemu nie szostke i tak w kolko. jak w takiej sytuacji wierzyc w siebie?

Gość Darek z Warszawy
No ja zawsze byłem porównywany do kumpli, ze Oni są lepsi aja powinienem lepiej :/ Dokładnie piszesz to co odczuwam, jak ktoś mówi o mnie dobrze czuje, że mówi z litości :/

Gość komiczne to mitoman

Gość Hej Darek
To Ty kiedyś założyłeś temat o łysieniu?

Gość ssdadsasd
komiczne 4 tysiące to zarabia pracownik średniego szczebla i nie w każdej korporacji zajmujacej sie rynkiem finansowym i to mając już jakiś staż pracy. Więc nie pieprz.

Gość Darek z Warszawy
A tak temat o łysieniu założyłem, nawet o nim zapomniałem ;)

Gość Darek z Warszawy
Wtedy miałem chwilowo nick Darek1985

Gość 8 zeta za godzine
...to w Wawce raczej mało (albo bardzo mało). Ale pracę za 2500 do ręki to w Wawce informatyk bez problemów powinien znaleźć.

"komiczne 4 tysiące to zarabia pracownik średniego szczebla i nie w każdej korporacji zajmujacej sie rynkiem finansowym i to mając już jakiś staż pracy. Więc nie pieprz." w korporacji masz tyle ile sobie wynegocjujesz... 2 osoby na tym samym stanowisku moga zarabiać bardzo różne kwoty.. jesli jestes przegrańcem, ktory bierze to co mu dadzą, to faktycznie pracujesz za byle marny grosz... zreszta tu nie chodzi o to, zeby zarabiac jak najwiecej, tylko zeby nie dać sie dymać jawnie w biały dzien... firmy generują kosmiczne zyski a ludziom chcą płacić jałmużne... I robią to, bo są własnie tacy, ktorzy sie na to godzą...

Gość w W-wie są większe
stawki :D darek ciesz się że nie mieszkasz w dziurze albo na wsi

Gość Taki ktoś skądś
Komiczne To jak negocjacja kontraktu w Piłce Nożnej ja teraz w korporacjach. Tylko pamiętaj tak jak w klubie piłkarskim to i w korporacji musisz poświęcić całe swoje serce firmie siedząc nawet po 12 godzin jak są projekty. Dziś w gazecie "Polska" na pierwszej stronie artykuł, że recesji już nie będzie w Polsce wszystko się poprawia a PKB będzie 1 proc. Jak mówiłem za rok znów będzie masa ofert o pracy jak rok temu a bezrobocie wyniesie 7% :)

Gość Darek z Warszawy
No to doceniam, że urodziłem się w samym centrum Warszawy, wiem, że mam łatwiej niż inni ale charakteru tak szybko się nie zmienia.

Gość xymena
A jaki jesteś znak zodiaku ?

Gość Darek z Warszawy
Waga :)

Gość Lilla rusz...
>> A jaki jesteś znak zodiaku ? To pytanie mnie zabiło :D :D :D .

Gość a co to
za praca w call center??