Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wg was dobrze to wygląda czy

Dołki w policzkach pzy uśmiechaniu się

Polecane posty

Dobrze wyglądają czy źle ? , tyle się o nich mówi A Wam , podobają się ? Sama nie wiem czy z moimi czegoś nie zrobić bo jednak są trochę wkurzające Takie lekkie ale widoczne :O Napiszcie...

Ja nie mam, ale bardzo podobają mi się. Zwłaszcza u kobiet wygladają słooooodko:)

Gość facet_mówi
Są prześliczne ! Żadnych kompleksów ! Jestem pewien że w grupie 10 kobiet to na Tobie się spojrzenia męskie (i nie tylko) skupiają :)

Czyli mam ich nie ruszać ? Bo wlaśnie miałam cały czas ten dylemat , przy uśmiechaniu się , takie dołki, ech jakbym miała ze 40 lat .. i okropną cerę Słyszałam ze to niby fajne , ładne jest , dlatego wolałam sie zapytać czy zostawić je na twarzy , jak coś to tylko Botox by mi został Ale zostawię je w spokoju Jeśli Wy tak myślicie ;)

dołeczki w brodzie mi sie tez podobaja ;) to własnie sa cechy które wyrózniaja sie od innych ludzi ;) ja bardzo przepadam za dołeczkami. Mój jeden kolega ma w policzkach dołeczki jak sie usmiecha tot ak slodko wygląda ;) a drugi natomiast ma w brodzie. tez ślicznie wygląda ;) dlatego autorko nic z nimi nie rób, zostaw je uwierz mi ;)

"Sama nie wiem czy z moimi czegoś nie zrobić bo jednak są trochę wkurzające " a przepraszam, co byś chciała z nimi zrobić?? :O

Całe szczęście ;) Bo ja mam dołeczek w policzku i w brodzie i bylam ciekawa jak sie zaopatrujecie na te drugie ;)

Pisałam już - chciałam to usunąc Botox'em Bo jednak kiedy się uśmiecham mam takie dołki w policzkach (bardzo widoczne ) PO prostu chciałam sie o to zapytać Nie czepiaj sie :O

jesienna ja mam do ciebie takie pytanko. jak Ty zrobiłaś ten text ponizej "czekam na mojego Anioła Stróża" ? gdzie to idzie zrobic ;)?

autorko- powiem ci jeszcze, że mój maz ma bradzo widoczn edoleczki w policzkach. I własnie dzięki nim zwróciłam an niego uwagę :) Gdy byłam w ciazy strasznie chciałam, aby nasze dziecko mialo dołeczki po nim i moje marzenie sie spełnilo ;) 9 na dodatek ma jeszcze delikatny w brodzie- po mnie)

princess- an górze masz preferencje, tam klikasz, wpisujesz nick i hasło, i w stopce wpisujesz co chcesz :)

w brodzie to tylko u facetów mi się podoba ;) a dołki w policzkach to u kobiet też :) to słodkie jest :D

podobno osoby, ktore maja dolki w policzkach sa niedopieszczone ;) mi sie to nie podoba, a totalna porazka jest jak ktos ma tylko 1 dolek, na jednym policzku

Gość mi sie nie podobaja
a w brodzie to juz w ogóle nie są fajne, no ale ludzie maja większe problemy niz jakies dziurki, więc ja bym ich nie tykała, bo kazdy jest wyjątkowy

Podobno dolki w policzkach mają ci, których rodzice się kochali podczas ciąży ;D Ale fakt, są slodkie ;P

Gość Goś89
ja też mam dołeczki:) mi się to podoba:)

ja rozumiem co napisałas tylko intryguje mnie co chciałas z nimi zrobic. bo botoks na to raczej nei pomoze :)

a jak sie robi te cąłe gify? serduszka, usta, łapki? gdzie to jest :P? przepraszam że pytam ale jestem tuaj nowa ;)

Gość arminowaPanna
dołeczki w policzkach są fajne :) Mam je i zawsze wszystkim sie podobały, ze takie słodkie i w ogole :)