Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 t.c. ...

Czy czujecie jak dzidzia uciska wam coś w brzuszu?

Polecane posty

Gość 33 t.c. ...

Próbuje "wyłazić" poza macicę, wciska się w jakieś zakamarki?

Gość tak ja czuje

Gość 33 t.c. ...
a w którym t.c. jesteś? I co dokladnie czujesz?

Ja tez to czuje szczegolnie w strone lonowa lub pod zebra po prawej lub lewej stronie i jakby miala drgawki, ale to chyba czkawka :D rowniez 33 tc.

Gość tak ja czuje
jestem w 31/32 zalezy jak liczyc ostatnio przede wszystkim naciska na pecherz i czuje to bardzo dokladnie czasem usiska z boku brzucha ale nie wiem na co, a jest to uczucie jakby chciala wyjsc czsem tez czuje usisk,jakby to powiedzie?,tak jabby uciskala na szyjke macicy i wtedy odczuwam klucia

ja jestem w 35 tyg i moje dziecko uciska juz chyba na wszystko :D głowka juz nisko wiec boli jak siadam,żebra tez juz obolałe. ale juz niewiele zostało na szczescie :)

Gość 33 t.c. ...
Też od czasu do czasu mam takie kłucia jakby na szyjkę macicy, ale zwykle wtedy kiedy za dużo chodzę, sprzątam, i jestem bardzo aktywna fizycznie. Ogólnie moje młode lubi wypinać pupę na prawo po skosie :) Albo główkę lub plecki na lewo. Czasem mam wrażenie, że mogę ją objąć, przytulić przez skórę :) Ostatnie 2 dni z rzędu też miała czkawkę :) Ale się bida denerwowała, aż rączkami machała. Fajna jest :) To super, taki mały wielki człowiek we mnie.