Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexistska xd

SeXuologia...Opłacalny zawód?

Polecane posty

Gość sexistska xd

Jest ktoś może, mam zamiar się na to wybrać, czy jako sexul\olog bd w miarę dużo zarabiać?;)

Gość sto procentt
Nie patrz czy duzo, tylko czy to cie kreci,. Bo jak pojdziesz na to a okaze sie ze w ogole nie potrafisz z ludzmi rozmawiac, to i tak do ciebie nikt nie przyjdzie. Jak bedziesz dobra to bedziesz miala klientow. Ale jeszcze inna sprawa- miejsce zamieszkania. Bo jak mieszkasz w malej miescinie gdzie wszyscy sie znaja to nie sadze zeby ktos do ciebie przyszedl.

Gość sexistska xd
z ludźmi rozmawiać potrafię... ale też wiem, że np.psycholodzy tak znów dużo nie zarabiaja, chyba że mają własny gabinet...

Gość cfsdcc
a gdzie ty masz seksuologie? bo nie na każdej uczelni jest jak chcesz na WSFIZ to juz ci mowie ze nie otworza specjalnosci bo ja chcialam w tym roku isc

Gość vvcxxcv
no dokladnie i po psychologii to nie seksuolog tylko psycholog seksuolog a to co innego i to tylko specjalnosc ktora gówno daje seksuologie tak naprawde moze zrobci tylko certyfikatami albo isc na prawdziwa seksuologie po medycynie skoro juz bedziesz na medycynie to ja powałabym psychiatrie albo poprostu lekarza rodzinnego

Gość x x x
seksuologia istnieje jedynie po medycynie i jako dziedzina psychologii. w pierwszym wypadku do najłatwiejszych nie należy, w drugim nie jest to jakaś bóg wie jak mocno pożądana umiejętność. także odpowiedz sobie najpierw na pytanie czy przebrniesz przez tą medycynę, bo to nie jest wcale taki łatwy orzech do zgryzienia. o opłacalności zawodu nie mówię, bo nie interesują mnie nigdy kwestie finansowe 🖐️