Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Ciężarna

Wynajęcie położnej do porodu-jaki to koszt?

Polecane posty

Gość Bardzo Ciężarna

Czy któraś z Was korzystała z tego dobrodziejstwa:)? Chodzi mi głównie o Kraków, ale ogólnie, jakie to mniej-więcej kwoty?

Gość pomorskie--- nieduże miasto
300zł

ja nie wynajmowałam, tylko szukałam szpitala z dobrymi opiniami i miałam przez cały poród przy sobie 2 (niewynajęte, nieopłacone) najwspanialsze położne na świecie! Do dzisiaj jestem im wdzięczna, że nasza córeczka jest cała i zdrowa:) A ja sam poród z ich udziałem (nawet bez znieczulenia) wspominam jak najlepiej. Polecam zamiast łapówek "pobieganie" po forach i poczytanie opinii na temat różnych szpitali i o opiece personelu w nich pracującego:)

Gość Bardzo Ciężarna
Voltare, nie mam na myśli łapówki, tylko oficjalne zapłacenie lekarce, która prowadzi moją ciążę za to, żeby była przy moim porodzie. Cieszę się, że dobrze trafiłaś, ale zauważ, że KAŻDY szpital ma opinie pozytywne i negatywne, lekarzy może być 98% fantastycznych, a Tobie może się trafić pozostałe 2%. Wolę się zabezpieczyć i położną wezmę na pewno bez względu na cenę, ciekawa jestem tylko, jaki to koszt.

Gość qwas
autorko to w końcu chcesz zapłacić ginekologowi czy położnej? bo to dwie różne osoby. :)