Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Betis**

...Mam bardzo szczupłe nogi i wstydze się ich !

Polecane posty

Co mam zrobic by nie wstydzić się Swoich chudych "nóg"..? Jem potwornie dużo a jestem szczupła jak badylek.. No bez przesady bo mam czym oddychać i bioderka też mam już szersze.. Chodzę do gimnazjum i już mi to przeszkadza bo na wf-ie zawsze ćwiczę w długich dresach a chciałabym zalozyć spodenki.. nawet jak gdzieś wychodzę to się wstydze a latem nie zakładam spódniczek;(

Gość mirandita
Jedz babany codziennie i 3 razy w tyg jezdzij na rowerze przynajmniej po godzinie...nogi wyrobisz w kilka miesiecy! gwarantyje!

Gość asddddddd
albo sprobuj schudnac zebys miala wszystko chude, bo takie nieproporcjonalne to nieciekawe, no ale tez moze z wiekiem "wyrobisz sie"

mirandita - Dzięki Naprawdę Wielkie Dzięki, naprawdę mi pomogłaś :) a Ty asddddddd Umiesz Dołować Ludzi! Zastanów się co piszesz!

Gość dieta jarska
Powiem ci cos. Mam 26 lat. Moja przyjaciolka jest bardzo chuda, ma chude nogi bardzo. Tez sie ich wstydzi. A ja znow przy niej czuje sie jak kloc wielki. Chociaz gruba nie jestem. Ona we wszystkim wyglada kobieco, zwiewnie, a ja znow mam grube lydki i wygladam jak swinia. Serio, nie przejmuj sie tylko nos sukieneczki, spodniczki, krotkie spodenki:) Nie jedna ci zazdrosci chudych nóg. Uwierz mi!

Gość ghghghgh77
KOCHANA AUTORKO A ILE MASZ CM W ŁYDKACH ??I ILE WZROSTU ?

Gość hahahahhhaha
o to ta betis ktorej ambicją jest 'LICEŁUM' kosmetyczne hhahahah (bład samej autorki)

Gość takasobiejednaa
betis ja ci zazdroszcze chciaabym miec cude nogirurki wyglaaja w nich genialnie :)

Gość buhahaahaa
wstyt :D hahaha

Gość hahahahhhaha
rżę, bo chcesz zostać kosmetyczką ;D aleś ty niesamowicie ambitna.

Tez mam chude nogi i wstydze sie ich :o Tylko, że ja jestem wyższa - 175 - co potęguje efekt 30 cm w łydce😭😭 Chętnię podyskutuję ;)

Gość PannazNH
DZiewczyno !!! Ile ja bym k*rwa dała za twoją figurę.. ! Ja mam krótkie i trochę grube w udach nogi i małe cycki .. :/ :/ :/ I wyglądam beznadziejnie, więc radzę Ci się cieszyć z tego, co masz. No, chyba że masz krzywe te nogi..

Gość mirandita
nie wmawiajcie jej ze chcialbyscie miec teka figure bo to nie prawda..zeby nogi ladnie wygladaly musza miec troche miesni ... w lydce 29_30 to malo! sama mialam szczuplutkie nogi w gimnazjum teraz mam 21 lat i przez to ze sie za siebie wtedy zabralam to je wyrobilam oczywiscie szczuplym jest latwiej osoagnac wymazona figure dlatego skozystaj z mojej rady ktora juz pisalam! teraz mam w lydce 36cm i to wyglada fajnie - zgrabna i wysportowana a uda przybiora Ci na bank jak bedziesz jadla banany i bialko!

No ja osobiście mam 17 lat, więc moja jedyna nadzieja w tym, że jeszcze moja sylwetka się kształtuje. Wcześniej nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń w domu, ale w końcu postanowiłam coś ze sobą zrobić. Zaczęłam od zapisania się na jazdę konną (podobno dobra na mięśnie, poza tym kocham konie), ćwiczę w domu od tygodnia, jeżdżę na rowerku stacjonarnym około 2 km dziennie i czekam na efekty. Od września postanowiłam chodzić na basen, też podobno działa cuda. Już mam dość chodzenia w długich spodniach, bo łydki jak u 10latki, siedzenia w domu w wakacje i ryczenia, że jestem brzydka. Mam nadzieję, że ten zapał mi nie minie szybko. Choć nadal jestem taka jaka jestem mam poczucie, że coś z tym robię i nadzieję, że moja sylwetka się zmieni, a wtedy wyrzucę wszystkie długie spodnie i będe latać tylko w szortach i spódniczkach ściągając wszystkie spojżenia:D Mowiła dziewczyna w wieku 17, 5 lat , 50 kg, 175 cm, 30 w łydce, 35 w kolanie, 47 w udzie, 86 w biodrach, 64 w tali, 76 w biuście :O A te banany to dobry pomysł, nie pomyślałam.

Gość zawladnelomnajedzenie
mam bardzo podobne wymiary do ciebie niektore takie same tylko ze waze 47 i mam 160 wzrostu i wcale sie nie wstydze swoich nog,jakby byly jeszcze szczuplejsze tez bym nie plakala.

To masz fajnie ze to ci nie przeszkadza bo ja to nie moge założyć spódniczki i do tego wysokich szpileczek bo bedą moje łydki jeszcze szczuplejsze:(

Gość zawladnelomnajedzenie
betis takie lydki naprawde sa ladne ja mam czasem wrazenie ze moglyby byc mniejsze choc mam juz problemy z kozakami:P a jak chcesz je powiekszyc to na lydki swietny jest aerobic,ja po tygodniu codziennego skakania przez 20 minut mam lydki automatycznie wieksze nawet 32 32,5 potem przerywam aerobic zeby wrocily do swojego wymiaru.

Gość Domi60483
Witam ja też jestem wysoką i bardzo szczupłą dziewczyną . nie lubię zakładać sukienek i krótkich spodenek bo się wstydzę moich "patyków" nie mogę za nic przytyć a bardzo bym chciała. Bardzo dobrze rozumiem twój problem, a tym które mówią, że takiej figury można pozazdrościć współczuję! Nie wiecie co mówicie. Na plaży, na basenie, na imprezie i przez całe lato chodzi się nieswojo i z zawstydzeniem

Gość gość
ja mam z kolei dość umięśnione nogi ale jeżdze na rowerze i zawodowo uprawiam sport. Gdyby nie to, to też miałabym nóżki jak patyki.

Gość gość
Też kiedyś miałam problem jeśli chodzi o łydki. Miałam straszne kompleksy i nie chciałam chodzić w sukienkach. Znalazłam na to sposób – powiększanie i modelowanie łydek w klinice chirurgii plastycznej. Ja taki zabieg miałam w tej klinice http://chiroplastica.pl i jestem bardzo zadowolona z efektu. Nie było żadnych komplikacji.

Gość gośiuwka
Ja mam szczuplutkie ufka mam 60 cm w udzie mega się cieszę i nie mam już 66 cm w udzie schudlam dużo i teraz mam tylko 60 cm są szczuplutkie a ogółem ważę 60 kg i mam 167 cm wzrostu

Gość mirandita
A mogłabyś wysłać foto tych nóg na priv? rock.and.roll@o2.pl