Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszeek

jak jej udowodnic

Polecane posty

Gość mateuszeek

Gość podwinięta noga
to coś z matmy???

Gość mateuszeek
Otoz problem polega w tym ze moja dziewczyna wyjechala do niemczech do starszego rodzenstwa na wakacje. I ja zostalem w polsce. I przez ten wyjazd stala sie o mnie cholernie zazdrosna nie ufa mi i caly czas mysli ze ja zdradza z innymi dziewczynami. Ze pisze z nimi itp. Gdy wyjezdzala to obiecalem jej ze dotrzymam danego slowa i dotrzymuje go. Ale ona caly czas mi i sobie wmawia ze ja pisze i gadam z innymi dziewczyna. Jak mam jej udowodnic tak na odleglosc ze jej nie zdradza i nie pisze i nie rozmawiam przez tel z innymi dziewczynami. Ja ja naprawde kocham i niechce jej stracic. Bo tylko ona sie dla mnie liczy Prosze o pmoc i madre odpowiedzi

Gość mateuszeek
Obiecalem jej ze bede jej wierny i dotrzymuje danego slowa.

Gość podwinięta noga
podstawa to zaufanie. nie rób nic bo i tak ci nie uwierzy. tylko winny się usprawiedliwia:)

Gość laska ma niskie
poczucie własnej wartości i kompleksy mogła ci monitoring zainstalować hehe dziecinada i tyle

Gość mateuszeek
wiem ze niepowinienem sie nie usprawiedliwiac. ufam jej i chce zeby mi tez zaufala. kurcze moze do niej pojade do tych niemiec. zeby nie miala tych powodow do zazdrosci i ufala mi.

Gość wezcie sie dzieci za
kompletowanie kredek i zeszytów do szkoły a nie dupe tu zawracacie bzdurami, porażka noooo